![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Prvi simptomi trudnocePređi na stranu: < ... 47 48 49 50 51 52 53 > Nalazite se na strani 53 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| U IŠČEKIVANJU -> Trudnoća | Format poruke |
| maza |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nisam danas posto u blizini nemam labaratoriju ... mozda popodne ili sjutra javim svakako | ||
| |||
| niks |
| ||
Iskusan Član Poruka: 100 ![]() | |||
| |||
| buvica |
| ||
Slučajni prolaznik Poruka: 4 | Cao svima, ja sam nova na forumu. Bicu malo dosadna i opsirna. Mnogo godina sam bila sa druge strane i molila Boga da ne dobijem, jer nisam bila u braku itd..... A sada je naravno doslo vreme da zelim iz sveg srca da dobijem bebicu. Opisacu vam moje simptome, pa vas molim da date svoje strucno misljenje ;-) Imam oduvek ovulatorna krvarenja koja se krecu u rasponu od 11 do 18 dana, a nekad i 22.Mentruacije mi variraju od 28 do 35dana Nekada traju dan, nekada vise dana. Zadnju mentruaciju sam imala 22. jula. Otisla sam na more za vreme mentr. i moguce je da sam produzila ciklus jer sam se kupala svo vreme i mala odnose 4. i 6. dana. Mentruacija mi je trajala oko 8, 9 dana. 10. dana sam imala odnos, pojavila se ujutru rozikasta sukrvica koja lici na moju ovulaciju, ali je mozda bio i produzetak ciklusa... ko zna. 11 nismo imali odnos. 12, 13, 14, 15, 17, dan smo imali odnose. 16. smo preskocili Od simtoma pored temperature imam bolne i nabrekle grudi, pojacanu zelju za spavanjem, pojacan belicast iscedak( curne). Danas mi je 28. dan i pocela sam da osecam grceve kao pred menstruaciju. Stomak mi je naduven. Bojim se dobicu. Kukavica sam da ponovo uradim test. Sta vi mislite o svemu? Imali ikakve sanse da sam ipak trudna? Cmok za sve buduce mame | ||
| |||
| niks |
| ||
Iskusan Član Poruka: 100 ![]() | buvica - 17/8/2010 23:56 Dobro nam dosla Cao svima, ja sam nova na forumu. Bicu malo dosadna i opsirna. Mnogo godina sam bila sa druge strane i molila Boga da ne dobijem, jer nisam bila u braku itd..... A sada je naravno doslo vreme da zelim iz sveg srca da dobijem bebicu. Opisacu vam moje simptome, pa vas molim da date svoje strucno misljenje ;-) Imam oduvek ovulatorna krvarenja koja se krecu u rasponu od 11 do 18 dana, a nekad i 22.Mentruacije mi variraju od 28 do 35dana Nekada traju dan, nekada vise dana. Zadnju mentruaciju sam imala 22. jula. Otisla sam na more za vreme mentr. i moguce je da sam produzila ciklus jer sam se kupala svo vreme i mala odnose 4. i 6. dana. Mentruacija mi je trajala oko 8, 9 dana. 10. dana sam imala odnos, pojavila se ujutru rozikasta sukrvica koja lici na moju ovulaciju, ali je mozda bio i produzetak ciklusa... ko zna. 11 nismo imali odnos. 12, 13, 14, 15, 17, dan smo imali odnose. 16. smo preskocili Od simtoma pored temperature imam bolne i nabrekle grudi, pojacanu zelju za spavanjem, pojacan belicast iscedak( curne). Danas mi je 28. dan i pocela sam da osecam grceve kao pred menstruaciju. Stomak mi je naduven. Bojim se dobicu. Kukavica sam da ponovo uradim test. Sta vi mislite o svemu? Imali ikakve sanse da sam ipak trudna? Cmok za sve buduce mame | ||
| |||
| maza |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | radila betu nalaz 0.7 ... sto znaci kako mi rekose da nema trudnoce pa da i ovdje javim | ||
| |||
| niks |
| ||
Iskusan Član Poruka: 100 ![]() | Ne vredi nam da se nerviramo nego da i dalje | ||
| |||
| maza |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 472 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne nis posebno... ono boli me stomak kao neki pritisak dolje... aetit mi varira jos nisam dobila | ||
| |||
| niks |
| ||
Iskusan Član Poruka: 100 ![]() | Uzmi tu tvoju "mazicu"i ljluljuskaj je ,bice ti lakse,ako ti je za utehu ja nemam jos nista da ljljuljam | ||
| |||
| andjelamarko |
| ||
Član Poruka: 11 | II crtice konacno..3 nedelje trudna | ||
| |||
| niks |
| ||
Iskusan Član Poruka: 100 ![]() | |||
| |||
| andjelamarko |
| ||
Član Poruka: 11 | |||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| sanjas |
| ||
Expert Poruka: 2431 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Andjela cestitam! | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 47 48 49 50 51 52 53 > Nalazite se na strani 53 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Prvi simptomi trudnoce