|
|
Expert
Poruka: 1268
     Lokacija: atina,gr | mi koristimo nuk staklene flasice od rodjenja pa i sada...sto se tice vode i sokica pijemo iz solje i ranih plasticnih casica ...
ako se budem obazirala na svaki svetski marketinski trik, bicu na bensedinima.....
sta su posle toliko godina otkrili sta je stetno a sta ne?! zanimljivo.....
mi se drzimo nuka u svakom slucaju...... |
|
| |
|
 Expert
Poruka: 1679
      Lokacija: TU i TAMO | I ja sam koristila sve i svašta,ali na kraju smo ostali samo na
NUK flašicama i jako sam zadovoljna. |
|
| |
|
Elitni Član
Poruka: 924
     Lokacija: Beograd | Mi smo koristili nove Nuk-ove flasice, one siroke, i ja sam sa njima bila prezadovoljna, a isprobali smo sve zivo sto se moglo naci kod nas. |
|
| |
|
Slučajni prolaznik
Poruka: 2
| DA li neko koristi tommee tippee flasice? Kakva su vam iskustva? |
|
| |
|
Google Oglasi
Poruka: 1

|
-----
|
|
| |
|
 Elitni Član
Poruka: 934

| Moje dete od starta ( mislim starta dojila sma ga a vodu sam pocel ada mu dajem iz flasice sa 4-5 meseci) znaci od tog 4-5 meseca ,pa i aksnije nikada u usta nije stavio nista osim Avenovih flasica i cucli.Sada sam isto kupila sve njihovo , valda navika.Inace Aventovi proizvodi su sada svi Bpa free .Nama su odgovarala , a flashica sa kljunom aventova mi je neprevazidjena, imam mnogo prijateljica koje su je ozbegavale jer je bila poskupa,i na kraju posle silnih prolivanja,i traganja za nekom dobrom, vracale se na Avent.
Sada Avent ima i liniju koja je od neke Pes plastike koja je bojena medom .ne znam u cemu je fora al znam da su te zlatne skoro duplo skuplje od obicnih |
|
| |
|