|
|
 Expert
Poruka: 1207
   Lokacija: Solun | A joj ne verujem da bi moj acko to progutao a jel moze u sok ili mleko???? |
|
| |
|
 Expert
Poruka: 2426
      Lokacija: Beograd | Moze naco, zaboravila sam da napisem da smo mi Marku davali sa slatkom od jagodica |
|
| |
|
 Expert
Poruka: 2426
      Lokacija: Beograd | Moze naco, zaboravila sam da napisem da smo mi Marku davali sa slatkom od jagodica |
|
| |
|
 Expert
Poruka: 1876
        Lokacija: Beograd | dobro vece! mame moja anja se odvikla od pelena pre oko mesec i po... i skoro sve to vreme se vrlo retko upiskila u gacice... pre par dana se upiskila tri put a danas se upiskila 8 puta.. pocela je da prica da joj se "pika" ali zakasni to je bar danas... ali u vecini slucaja uspe da stigne na vreme... dok nocnu pelenu jos nosi... kad se rodio andrej ona je izbacila dnevno spavanje i obavezno mi zaspi rano oko 21 ili 22h i obavezno piski nocu... a ako zaspi oko 23 ili ponoci onda je pelena suva... |
|
| |
|
 Elitni Član
Poruka: 727

| Tri dana bez pelena i danju i noću i potpuno suva!!!
Mislim da smo na dobrom putu! |
|
| |
|
 Expert
Poruka: 5262

| Sestice na dobrom ste putu suoper!!! Nocnu mozes skroz da ukines (iako je tri dana suva) kad bude dve nedelje suva bez prekida
Malena mozda ima neku uplau ili prehladu pa cesce piski i zato ne moze da zadrzi
Srle je poceo da piski samo 4- 5 puta na dan nekadan anrvno i vise a nekada manje (verovatno zato sto je naucio da suzdrzi i kad se igra to radi) |
|
| |
|
 Elitni Član
Poruka: 727

| MikaMaco mi već tri noći, danas je četvrta, uopšte ne nosimo pelenu, a pre toga je bila par nedelja suva pelena.
Već par dana se nije ni jednom upiškila, već traži nošu sama svaki put!
Čak i u vrtić ide u gaćicama i tamo je suva. |
|
| |
|
 Expert

| Svaka cast sestice!!!  |
|
| |
|
 Expert