![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Deciji krevetPređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 5 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Ja bih u svakom slučaju uradila dodatnu ogradu na gornji sprat koji bi kasnije skinula....ja volim maštovite sobe jer i sama sam imala jednu takvu kao mala i znam koliko sam uživala Simona ja sam ovakav isti krevet na sprat videla pre par dana u kiki na bež.kosi | ||
| |||
| MilicaCale |
| ||
Expert Poruka: 3000 ![]() ![]() Lokacija: Niš | hippeia - 13/12/2009 10:17 MilicaCale zasto smrc? Pa ja licno mnoooooogo vise volim klasicne krevete i klasican namjestaj, a ono sto sobu cini djecijom ili joj daje bilo kakav drugi pecat su detalji! Ako imas ukusa, ti ces sobu napraviti djecijom i sa najklasicnijim mogucim namjestajem. I mene interesuje kad dijete moze da spava na spratu, mi smo za sad napravila dva obicna kreveta, ali bismo eventualno, ako bismo imali i trece dijete, dogradili jedan sprat nad jednim od kreveta... Smrc zbog smanjenog izbora. A decko dobija za pocetak krevet, i tepih sa puticima (deciji). Ormar nasledjuje postojeci, samo lepimo stikere. Na zidovima su vec stikeri, zvezdice, planete... Na zavesi privesci zivotinja (uskoro, kad mu dosade za igranje). Mini soba, ali, bice prakticno. Sledeca faza je ormar (most) sa mestom za radni sto. Za pocetak je to rupa, za igranje a kad krene u skolu ubacujemo i sto. Rucice mogu da budu decije, njih je lako zameniti. Nista se ne brini za sprat, dok dodjete do treceg deteta, ksenija ce da bude dovoljno velika za sprat. | ||
| |||
| Srcka |
| ||
Expert Poruka: 3092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Niš | I ja sam u potrazi za decijim krevetom, evo vec januara moramo da joj obezbedimo veeeeeeeeeliki krevet a krevetac da cuvamo za bebu I ja sam pristalica jednostavnosti, hocu skroz klasican krevet, ne kitnjast cak hocu beli da nadjem jer nam je i beo krevetac , bela komoda a igracke su ionako sarene pa jos i krevet da bude saren onda bi bilo ludilo boja. Mada, jako mi se svidjaju krevetici koje je Tanja. postavljala i jos neke damice ali za to ti treba velika soba, maltene ogromna igraonica, Evina sobica je bas mala tako da bi taj krevet zauzeo celu sobu. E sad ko moze, ko ima veliki stan, kucu a pri tom bi da menja krevet kroz koju godinu moze i ta varijanta. Nadam se da ce nasa draga forumasica da sklopi jednom krevetic i da nam pokaze Sad mi fale samo posteljina, e to hocu nesto bas sto ona voli da kupim ako nadjem i jastuk. Jos uvek ne spava na jastuku ali tutnucu joj sad u novom kreveticu. | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Ja sam malo šunjala po sajtovima i ovaj krevet mi je apsolutni favorit: Za početak bi ih razdvojila, da Luka spava na ovom sa ogradicom, a na ovaj drugi bih stavila jastuke da mu služi preko dana kao kauč... Poslije bi on dobio ovaj bez ograde, a beba njegov sa ogradom. Kako vam se čini?? | ||
| |||
| MilicaCale |
| ||
Expert Poruka: 3000 ![]() ![]() Lokacija: Niš | Milice, ekstra, ali postoji opasnost da se uvredi kad "njegov" krevet dobije beba... a vec je dobila i krevetac. Razmisli o tome. | ||
| |||
| tijanast |
| ||
Expert Poruka: 2135 ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | I mi smo naravno u potrazi za krevetom tj krevetima i za sada mi se najvishe svidja ona varijanta sa fiokom, tj. drugi krevet se izvlachi kao fioka,znate na shta mislim, ne znam kako drugachije da objasnim, chini mi se to kao najbolje reshenje, zbog mesta, jel ima neko tak krevet, kako se pokazao, ja se neshto plashim da ono dete koje je u gornjem ne padne na ono dole a nisam pametna ni koju bih gde stavila | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Tijanast, i ja sam razmisljala o takvom krevetu, i svakako bi morala da stavis neku ogradicu... pa bi onda mozda bilo pametnije da Hana spava gore, a Ema dolje. Uh smizlice :* :* | ||
| |||
| simona78 |
| ||
Expert Poruka: 2784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Milice, dopada mi se ovaj krevet koji si postavila. Posto cu i ja imati dvije smizlice, ja bih jedino uzela u bijeloj boji Tijana, meni se ne dopada nesto ta ideja sa krevetom i fiokom, nekako mi bezveze da jedna od njih spava tako nisko, ipak je dolje uvijek i hladnije, a i udise prasinu sa poda, ma koliko da odrzavamo stan... ne znam... dobar je zbog ustede prostora, ali onda bih se prije odlucila za krevet na sprat, najprije mogu razdvojeni da budu, npr. Ema u jednom od ta dva kreveta, dok je Hana u krevecu, a kasnije montirate i drugi na sprat. Ako se plasis zbog pada, nabavis visociju ogradicu za gornji krevet. Ljubi male smizlice!!! | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | Jasam isto htjela da u jednom od kreveta napravim tu fioku-krevet, pa da bude kao rezervni krevet kad neko dodje, a posle i da ne moramo praviti sprat, medjutim mm bio protiv toga iz istih razloga koje je Simona navela, pa smo napravili dvije fioke za igracke, a kasnije za stvari, posteljinu i tako... | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Simona78, nijesam vidjela ovako lijepe nigdje ... ali vjerujem da bi se mogli naručiti. Hippi, ti si čula za firmu Scan International - imaju salon u zgradi stare vatrogasne, a fabriku u kuće Rakića prema Tuzima. Oni su nama radili krevet po narudžbi. Rade drvene krevete, samo su stranice i fioka od medijapana/univera. Nas je francuski krevet sa jednom fiokom za poseljinu koštao oko 250eura, tako da mislim da bi za nekih 350 eura uradili i ovo sa slike. U Srbiji je, vjerujem, jeftinije. | ||
| |||
| Prex |
| ||
Expert Poruka: 3367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Nis | Evo konačno da slikam i naš krevet, tj. Tarin naravno. Potpuno je običan, ali od drveta što se meni jako dopada, smučio mi se nameštaj od iverice koji je svugde na isti kalup napravljen, lutala sam po radnjama i non stop nailazila na potpuno identične modele. Ovaj je običan, nema stranice što je meni jako važno jer sam se bojala da će ona stalno da se okreće i udara u one podignute stranice. Sve u svemu ja sam jako zadovoljna kako je ispala njena sobica, a ona je oduševljena što je ipak i najvažnije. Ovde ću postaviti samo sliku kreveta, a u onoj drugoj temi o dečijim sobama ću postaviti još neku sličicu: ![]() Promenjeno od Prex 7/1/2010 12:53 | ||
| |||
| nensy |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 513 ![]() Lokacija: beograd | Prelepi krevetici!!! | ||
| |||
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Prex, svidja mi se tvoj izbor!!! Prava stvar, klasican, drveni krevet! Extra! | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | koji dusek ste uzeli prex mi razmisljamo da li da uzmemo u simpu dusek premijer http://www.simpo.co.yu/10_simposhop/01_namestaj/09_duseci/k08.htm ili neki sa memori pjenom http://www.simpo.co.yu/10_simposhop/01_namestaj/09_duseci.htm | ||
| |||
| Prex |
| ||
Expert Poruka: 3367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Nis | Milice i mi smo dugo razmisljali i vagali koji dusek da kupimo, i to upravo kao i vi da li da kupujemo neki sa memorijskom penom (kao Dormeo) ili neki "obican" sa zicanim jezgrom. Na kraju smo se odlucili za zicano jezgro, iskreno jer je tri puta jeftiniji i trenutno smo imali bas mnogo izdataka i nismo mogli da finansijski podnesemo ovaj skuplji, ali smo se vodili logikom da ovaj moze solidno da potraje par godina (stvarno je super udoban, svi smo isprobali), u tom periodu ce i ona jos uvek nekad mozda da se upiski nocu i sl. pa i non stop skace po krevetu, to obozava, pa onda bolje da posteno namuci ovaj jeftiniji dusek, pa kad sve to prodje za par godina joj sigurno kupujemo neki novi skuplji. Naravno iako nije taj sa memorijskom penom, kupili smo joj kvalitetan dusek, proizvodjac je Statex (lokal patriote, to je niska firma) i to je neki najbolji i najskuplji iz njihove ponude, bas je debeo (25cm) i udoban i ona super spava na njemu. | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3213 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | prex, ispravna logika ja sad planiram nesto slicno, lena ima neki stariji dusek i bas nije dobar, moramo hitno da ga menjamo... | ||
| |||
| Prex |
| ||
Expert Poruka: 3367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Nis | LediIv | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | prex hvala na odgovoru inace Tarina sobica je divna!! i CESTITAMO NOVI TICKER ;) | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | Milice u zgradi Galenika, blizu knjizare Stilos, imas jedan salon namjestaja u kojem, jedino u gradu, mozes da nadjes Meraflex italijanske duseke. Imas razne programe-ortopedske, antialergijske, pa one ljeto-zima itd. To su vrlo kvalitetni duseci, otidji i pogledaj, pa mozda ti nesto od toga i bude odgovaralo. | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Hippi jeste li vi tamo uzeli Kseniji i koji?? Mi na francuskom imamo ovaj simpov premijer i bas je udoban. | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | Jesmo i nama prije 6 godina i Kseniji nedavno. Neki ortopedski, antialergijski je bio, ima 5-6 kategorija vidjeces. | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Hvala, cmokic!!! | ||
| |||
| Acina mama Tanja |
| ||
![]() Član Poruka: 39 ![]() |
| ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| Acina mama Tanja |
| ||
![]() Član Poruka: 39 ![]() | nisam kako da stavim sliku kako moj sin spava u svom krevetu | ||
| |||
| Acina mama Tanja |
| ||
![]() Član Poruka: 39 ![]() | ![]() | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 5 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Deciji krevet