![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Deciji krevetPređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 6 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| Acina mama Tanja |
| ||
![]() Član Poruka: 39 ![]() | ![]() | ||
| |||
| Acina mama Tanja |
| ||
![]() Član Poruka: 39 ![]() | ovo je sa maminom idejom ograđivanje ogradice jorganom da ne bi Aca prošao ispod oradice | ||
| |||
| andjelikadepeures |
| ||
![]() Iskusan Član Poruka: 53 ![]() ![]() | posto nismo znali pol, hteli smo da kupimo krevetac i zelenu posteljinu, ali kad su brat i snaha otisli da kupe, nije bilo zelene, pa su uzeli zutu... i tako... posto doktori omashili termin "samo" mesec i po, tetka (tj. ja) se zanimala pripremama oko dolaska na svet njene Maze... ![]() | ||
| |||
| crvena sonja |
| ||
Expert Poruka: 2898 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Da li je neko imao iskustva sa krevetima koje pravo Jela -Jagodina?Kakvog su kvaliteta? | ||
| |||
| andrea |
| ||
Expert Poruka: 1713 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Vojvodina | Nasa spavaca soba je njihova tj. proizvodjac je Jela Jagodina bas KIKI program, onaj sto se sve sa svime moze kombinovati. Ja sam zadovoljna | ||
| |||
| 84d |
| ||
Expert Poruka: 1636 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Sabac | Tanja, svaka cast za ideju. Skida li se ova ogradica, jeste li tako kupili gotov krevet ili narucili da se pravi. Meni se super dopada, bas sam takav neki zamisljala... | ||
| |||
| macaraca |
| ||
Elitni Član Poruka: 1007 ![]() Lokacija: Novi Beograd | Odlican je krevetic i bas me interesuju dimenzije!!! Al posto Tanja se porodila il ce svaki dan cekacemo malo na odgovor.. | ||
| |||
| crvena sonja |
| ||
Expert Poruka: 2898 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Hvala andrea puno. Zalosno je sto sam toliko dugo na ovom forumu,a nikad ne dobijem informacije koje mi trebaju. Dobila sam informacije na drugom mestu.Samo par tema je aktivno. | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Biram krevet za Malishu pa me interesuje sta mislite o ovom. Nasla sam ga u Ikei. Dimenzije duseka su 160x70 cm, dosta je nizak i uz njega se dobija i zastitna daska duzine 90 cm. Iskusne mame, sta mislite do kog uzrasta moze da se koristi krevet ovih dimenzija?
| ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | malisha pa tebe nema kod nas , a mi se pitamo gde si Izvini kao sam te sad smorila, ali bolje nego da narucish pa posle...Uzgred moj ti je savet , uzmi detetu krevet normalnih dimenzija,par igracaka i njihovo nemirno spavanje i taj krevet uopst ene izgleda veliki za njih. Jos jednom kazem ti ovaj uzivo izgleda kao iz komlpeta za OTO (nadam se da znash sta hocu da ti kazem) kiss | ||
| |||
| cipelica |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 583 ![]() ![]() ![]() ![]() | Malisa,ja cu ovih dana prosetati do Ikee,ovde u Svajcarskoj,pa cu bas pogledati da li imaju takav model,jer mi na slici dosta slabo deluje materijal od koga je napravljen,pa cu ti javiti moje zapazanje.Inace mi imamo krevet na nivoe i okvir je od metala oblozen nekom finom metalik plastikom koja se ne grebe i ne puca.Veoma je zahvalan materijal za odrzavanje,ne klima se i nema popustanja.U svakom slucaju javljam utiske za ovaj krevetac.Pozdrav. | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo slikala sam nash krevetic
)
Promenjeno od skljonco 27/7/2010 14:14 | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Skljonco, cipelice, hvala na savetima. Iskreno, ja nisam ni razmisljala mnogo o izdržljivosti kreveta, nego samo o materijalu (ovaj je od drveta) i dimenzijama. Do sada nam se još ništa od Ikeinog nameštaja nije raspalo, uglavnom deluje čvrsto. I drugi me ubeđuju da je najbolje da kupim normalan veliki krevet a ja se još dvoumim, jer on lepo spava u svom krevetiću sada, ne deluje da mu je mali (120x60 cm), ali nemam pojma kako će sve to izgledati kada ga premestimo u drugu sobu i kada dođe beba. Do nedavno smo ga uspavljivali na rukama, a sada legnemo na naš bračni krevet, pevam mu uspavanku i on se vrti tu dok ne zaspe, pa ga samo premestimo u krevetić. Kad ga smestimo u drugu sobu možda će neko morati da leži pored njega dok ne zaspe, a za to je ipak potreban malo veći krevet. Ma, nemam pojma, razgledaću još. Važno mi je samo da bude od drveta i da dobije kvalitetan dušek. Potpuno su mi neprihvatljive one varijante na rasklapanje. Skljonco, mnogo je sladak Anijev krevet! Ja još pojma nemam na šta će da liči dečija soba, a u ovom stanu ćemo biti samo nešto više od godinu dana. Posle ni ne znam gde ćemo se seliti, pa zato kupujem samo jednostavne, lako sklopive i prenosive komade nameštaja koje ću kasnije lakše moći da uklopim. Nadam se da ću drugim sitnijim detaljima moći da uveselim prostor za decu. | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Malisha i mi imamo dosta stvari iz Ikee i ja sam uglavnom zadovoljna,ali kao sto rece , ako je navikao da ga uspavljujete onda cesh verovatno morati i da legnesh kraj njega ;), a sa druge strane ,ako cete menjati lokaciju onda te bash briga za izdrzljivost( u to slucaju ne moras da kupujesh nesto na duze staze ),bitna ti je funkcionalnost | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Danas sam gledala FLEXA dečije sobe i jako mi se dopadaju. Ima li neko iskustva sa njihovim krevetima? Radi se o najobičnijem nameštaju od masivnog drveta, ali način na koji kombinuju elemente mi se jako dopada jer može da prati dete kroz razne uzraste. Kako vidim na sajtu, prodaje se i u Kiki u Beogradu. www.flexa.dk | ||
| |||
| nakica |
| ||
Elitni Član Poruka: 809 ![]() ![]() ![]() ![]() | e, malisha, moja prijateljica je uzela maleckoj taj krevet i odusevljena je...nadam se da ce malisa da zavoli svoj krevet, za kakav god da se odlucite | ||
| |||
| macaraca |
| ||
Elitni Član Poruka: 1007 ![]() Lokacija: Novi Beograd | Malisha super je krevetac onaj iz ikee!!!! bash je dobar koliko kosta od prilike ? a kako bi nasla dusek kod nas jel prave negde po toj meri | ||
| |||
| cipelica |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 583 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo mene sa raportom za Malisu u vezi krevetca iz Ikee | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mislim da je Nakica rekla da je ovaj iz Flexe ok, ane za ovaj iz IKEE | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Hvala na savetima! Danas smo narucili Flexa krevet, i to onaj klasicni model normalnih dimenzija, za dusek 90x200 cm. Jedini problem je sto cemo morati da cekamo par nedelja na isporuku jer nisu imali na lageru one zastitne daske sa zadnje strane. Sam krevet podrazumeva samo dve stranice, jednu kod uzglavlja i jednu kod nogu, a pozadi i napred se stranice tj zastitne daske posebno narucuju. Mi smo za sada narucili samo one pozadi, jer planiramo krevet da okrenemo prema zidu pa nam sa jedne strane nije neophodna zastita. Kad seka stasa za krevet, dokupicemo jos jedan krevet na sprat ili vec neku od ponudjenih kombinacija, koje su stvarno brojne i mastovite. Malo mi je zasmetalo sto ima u strukturi drveta dosta cvorova, ali je obrada savrsena, super je prelakirano i nigde ne zapinje. Nema ni jednu ostru ivicu, sve su zaobljene. Dusek jos nismo kupili jer taj sto proizvodi Flexa je jako mek, i predvidjen za decu do 40 kg. U svakom slucaju izabracemo neki kvalitetan da nam dugo traje. E, sad, mislim da je i onaj krevet iz Ikee dobar, ali ne bas dugovecan, tj, ne isplati nam se da kupujemo tu neku srednju dimenziju (70x160 cm) jer ce dete brzo da ga preraste, a trosak je poveci. Krevet kosta 99 evra (beli), ili 119 evra (natur), a uz to se jos kupuju one letvice koje idu ispod duseka (9,5 evra) i dusek (oko 109 evra). Toliko od mene za sada. Stavicu sliku kada kompletiramo sobicu. | ||
| |||
| crvena sonja |
| ||
Expert Poruka: 2898 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Evo i naseg kreveta.Ja sam zadovoljna i kako ga je prihvatio.Bas lepo spava u njemu. ![]() | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Crvena sonja, super vam je krevet! Posebno mi se dopada sto ima i fioku! Uz ovaj sto smo mi narucili takodje moze da se kupi i fioka, ali je preskupa pa cu za to ipak da sacekam malo i da narucim po meri kod mog stolara. Kada je Aleksa poceo da spava u krevetu? Jeste li koristili zastitnu ogradu? | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | evo i ja kao padobranac, juce sam stigla s mora i misija mi je da u ovih desetak dana sto deca nisu tu nadjem nove krevete za njih. ne moraju da budu do tad isporuceni, ali da ne moram posle kad oni dodju da tumaram po radnjama. bas sam danas gledala kikin asortiman i videla i ovaj flexa, ali mi na slici deluje jako visoko - malisha, jesi li ga videla, je l' stvarno tako visok ili slika vara? koliko kosta i da li u cenu ulaze i one letvice na koje ide dusek, ili je to samo ram - u tom slucaju, koliko kostaju jos te letvice za podlogu? sto se duseka tice, danas smo bili do simpa, kazu da su duseci tih dimenzija 6-7 hiljada sa nekim popustom koji je valjda do kraja meseca. ima i duseka za 4-5, ali kaze da ti bas i nisu nesto, a da su ovi za 6-7 vrlo kvalitetni. naravno, ima i onih za 30, ali ne treba preterivati, narocito ne za "klijente" koji teze petnaestak kg ja sam gledala i te ikeine, jer su mi simpaticni tako mali, a i ostaje vise prostora za igru u sobi, ali onda sam skontala da je to prevelika investicija za nesto sto ce koristiti par godina, a i ako treba nekad mm i ja da se menjamo da neko bude u decjoj sobi (npr kad je jedno dete bolesno da dodje s jednim od nas u nas krevet, a drugi od nas da emigrira u decju sobu, ili kad treba leci pored dece u njihovoj sobi), ne bismo imali gde da spavamo, pa sam zato digla ruke od te ideje, jer nam prostor nije toliko bitan. takodje mi ne odgovaraju ovi kreveti kao sto je aleksin koji imaju bocnu ivicu jer planiramo da im u pocetku spojimo dva kreveta kao bracni. a to otezava potragu, jer vecina pristojnih kreveta ima tu ivicu... to spajanje je njihova, tj. lenina zelja, a nama odgovara jer onda ivan moze do zida, a lena ostaje na ovom "spoljnjem" krevetu uz malu ogradu iz ikee koja je vrlo neupadljiva a nju je do sada uspesno sprecavala da padne s kreveta. inace, ako se dobro secam, ta zastitna ograda se zove vikare, moze da se naruci kod ovih sto donose stvari iz ikee i uopste nije bila skupa - ja sam se plasila da je suvise niska i da nece vrsiti posao, ali srecom sam se prevarila. bar kad je lena u pitanju, mozda ivana ne bi zadrzala jer on dosta nemirnije spava. lena je presla u krevet s tom ogradicom otprilike oko drugog rodjendana, mozda mesec-dva posle. u svakom slucaju, pre nego sto se rodio ivan. ako se ne varam, mislim da nije nijednom pala. | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | LediIv - 11/8/2010 22:31 bas sam danas gledala kikin asortiman i videla i ovaj flexa, ali mi na slici deluje jako visoko - malisha, jesi li ga videla, je l' stvarno tako visok ili slika vara? koliko kosta i da li u cenu ulaze i one letvice na koje ide dusek, Meni se ne čini da je visok. Ivan nema još ni dve godine, visok je oko 85 cm i bez problema se u radnji popeo na krevet. Evo ovde imaš dimenzije. Čini mi se da je visina letvica na koje se stavlja dušek oko 30 cm. http://flexa.dk/Default.aspx?ID=1268&ProductID=PROD87&VariantID=VO6.VO10
Sam krevet izgleda kao na slici, znači, podrazumeva onu stranicu kod uzglavlja i kod nogu i letvice za dušek. Tako košta oko 170 evra. Mi smo kupili i one dve daske koje idu pozadi pa smo ga platili 210 evra. Jeste skup, ali mi deluje jako kvalitetno, masivno i dugotrajno. Moj brat i ja smo imali slične kao deca i još uvek ih koristimo kada spavamo kod roditelja (nikada nigde nisam spavala bolje nego na tom krevetu i "jogi" dušeku Eto, mi smo se odlučili za ovu skuplju varijantu kreveta, ali ćemo zato sav ostali nameštaj za dečiju sobu jednog lepog dana da naručimo po meri kod stolara, pa se nadam da to neće biti jako skupo. Inače, ja obožavam drvo, i uopšte, prirodne materijale, deluju mi toplije, zdravije, dugotrajnije... Pozdrav! | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | hvala, malisha. ici cu najkasnije za vikend do kike. ja hocu da uzmemo nesto jace, jer leni smo uzeli tad pre tri godine neki najjeftiniji obican krevet, oko 50 eura je kostao, i taj krevet vec sad skripi i pod njom koja ima 17kg. zato i necemo da uzmemo jos jedan takav za ivana nego hocemo da uzmemo dva dobra. ne kaze se dzabe "nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftino" flexa je do septembra na popustu 15%, tako da se ovaj nocni popust ne odnosi na taj asortiman. sto se sprata tice, lena je na moru spavala na spratu i to bas visokom, i to nije bio nikakav problem i cak joj se svidjalo, pa smo je i pitali da li bi to htela za njihovu sobu ovde, ili ovako da im spojimo kao bracni, i ona bi ipak kao bracni. tako da cemo ipak to. sto se tice ostalog namestaja, ja sam bas razgovarala sad s deckom koji nam je pravio ormarice u kuhinji i kupatilu, i on kaze da te decje sobe uglavnom ispadnu dosta skupe. mislim da mi je rekao da je pravio nekom drugaru sobu za decu s dva kreveta i ormarima i samo materijal je valjda ispao oko 90.000. naravno, to sve zavisi od toga koliko hoces ormara, da li hoces duplu debljinu za ivice, itd, ali uglavnom ne ispadne nimalo jeftino. mi imamo garderober gde stoje stvari za sve nas pa im ne treba ormar u sobi (bar za sada), ali bi mi trebala jos jedna komoda za njih i neka polica za decje knjige, slagalice i sl. volela bih da to uklopim s krevetom, ali videcemo... inace, i ja bas volim drvo, pa mi flexa deluje bas lepo. | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 6 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Deciji krevet