![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Deciji krevetPređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 4 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | ![]() | ||
| |||
| jelenaorg |
| ||
Expert Poruka: 4613 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Kofer | |||
| |||
| Fokica |
| ||
Expert Poruka: 3825 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Tanja wow, dobri su mi ovi na sprat kao busevi, kamioni. Da li ima nesto slicno kod nas? | ||
| |||
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | ![]() | ||
| |||
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Fokice, sve sam skinula sa američkih sajtova...mislim da su uglavnom američki ..možda engleski... u svakom slučaju ako nadjete DOBROG stolara skoro sve vam može napraviti... ima još malo slika ...stižu | ||
| |||
| tanja. |
| ||
| |||
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | A ovo je moj najuži izbor.... ovo mi je jedan od lepših dvoraca , još samo ukrašavanje a to bih mogla i sama samo izabrati da li folijom ili oslikavanjem ovaj je presladak samo je pitanje koliko mesta zauzima ovaj je extra fenomenalan samo treba premeriti zbog prostora... kućica još jedan dvorac.. još jedna kućica... ... ovi dvorci su odlični jer su kompaktni -sve se može ugraditi u njih , puno fiokica, kutija za igračke , ormarići za garderobu.... a jako mi se svidja i onaj brod koji sam prvi postavila ... e sad dok se ja rešim šta ću i kako ću... e da, kreveti su dugački 180-190 cm tako da dugo mogu spavati u njima, sve dok im bude zanimljivo | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8757 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | jao jel moguce da se neko odluci ovde koji je krevet lepsi od kojeg..svi zaista deluju i izgledaju savrseno.. tanja ja ti vec sbvoje misljenje na temu biranja modela kreveta dadoh ali morala sam prokomentarisati sve ove divnbe ideje ..retko koje dete mu se ne bi obradovalo ..pa ovo su pravi rajevi za oci a kamoli za spavanje.. | ||
| |||
| Kaca082 |
| ||
Elitni Član Poruka: 1173 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | |||
| |||
| Hanan |
| ||
Expert Poruka: 2861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tuzla, BiH | E Tanja, ni ja se ne bih mogla odluciti. Svi su prelijepi na svoj nacin. Imace cini mi se stolari puno posla, zbog tebe | ||
| |||
| simona78 |
| ||
Expert Poruka: 2784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uhhh, ogroman izbor, iskrena da budem, koliko sam uspjela da vidim od ovih sto je tanja. postavila, najljepsi mi je onaj prvi koji ste vidjeli na sajmu. Od ovih sa stranih sajtova ima par lijepih, ali ima i bas, bas pretjerivanja, makar za moj ukus. | ||
| |||
| Milica81 |
| ||
Expert Poruka: 1257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Podgorica | Jao divni su!!! Ali barka je najbolja | ||
| |||
| simona78 |
| ||
Expert Poruka: 2784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jedno pitanje za mame koje imaju iskustva sa krevetima na sprat - od kog uzrasta je bezbjedno i koliko je bezbjedno da djeca spavaju na gornjem krevetu? | ||
| |||
| MilicaCale |
| ||
Expert Poruka: 3000 ![]() ![]() Lokacija: Niš | Svi su prelepi. Samo, ja nemam uslova da pravim deciji, pa da menjam. Smrc. Sava dobija klasicnu sobu. To je reseno. Jedino moze da mu se desi, da dobije decije rucice (videla odlicne, sa zivotinjama, u raznim bojama), i stikere. Pa kad poraste, moze da skine. | ||
| |||
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Svi su fenomenalni! A posebno me je odusevila kucica na drvetu! Ja sam imala razne fix ideje kada sam Neci porucivala krevete, ali nasi stolari nisu bili bas toliko kreativni. Problem je, kako su mi rekli u alatu. Imaju samo alat za secenje ravnih ivica, a ne i za razne oblike. I time sve pade u vodu. A inace, u Enci Menciju (cini mi se) ima nekih interesantnih gotovih sobica, ali su prilicno skupe. | ||
| |||
| Biterlemon |
| ||
Expert Poruka: 1443 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Pirot | Tanja krevetici su bas, bas super, ali koliko mogu da vidim za njih treba i veliki prostor..... Mayyo ko proizvodi krevet koji si kupila toliko mi je fenomenalan, bas me je odusevio i one foteljice... ja bih isto menjala krevet koji sad imamo a ovaj bas odgovara i za ovu moju stariju cicu tj. da spavaju ove a da im ne beze jastuci :D jos one dve foteljice super su!!! | ||
| |||
| simona78 |
| ||
Expert Poruka: 2784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Niko mi ne odgovori od kada je bezbijedno da dijete spava na gornjem krevetu ako se radi o krevetu na sprat I jos jedno pitanjce - znate li mozda da li u Srbiji ima u prodaji kreveta na sprat slicnih ovome Voljela bih da znam koja je cijena ovakvog kreveta (dakle, na sprat, ali ne klasicno da su jedan krevet ispod drugog, nego kao na slici) ako ste ga negdje mozda vidjele. Posto nam se ne zuri za kupovinu, a uskoro cemo dolje, ne znam je li pametnije kupiti ga ovdje, nije bas jeftin, oko 450eura ili nesto slicno moze da se nadje i kod nas... Thanks | ||
| |||
| lillyblue |
| ||
Expert Poruka: 2490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | I mene zanima od koliko god dete moze da spava gore, jer i ja planiram preuredjenje sobe,a zbog prostora bih pravila krevet na sprat. Evo neke slike od zilionske kolekcije slika soba koje su mene odusevile. nesto za devojke zar nisu fenomenalne ideje? | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | Simona nisam sigurna da sam vidjela da ima da se kupi takav krevet, ali sam sigurna da moze da se napravi u Sogalu i slicnim fabrikama. Medjutim Sogal nije ni malo jeftin, nas je najobicniji krevet- kao kutija, sa dvije fioke dole- kostao 250e, plus dusek 130, pa racunaj...a Mediator (lokalna firma koja pravi namjestaj po mjeri) nam je za isti krevet trazio 500e MilicaCale zasto smrc? Pa ja licno mnoooooogo vise volim klasicne krevete i klasican namjestaj, a ono sto sobu cini djecijom ili joj daje bilo kakav drugi pecat su detalji! Ako imas ukusa, ti ces sobu napraviti djecijom i sa najklasicnijim mogucim namjestajem. Iskreno, ove slike sto je Tanja postavila- kreveti su slatki, ali kad ih gledas u salonu namjestaja ili eventualno za neki vrtic...za moj ukus je to previse kichasto... Mnogo mi se vise svidjaju ideje (ali ne sve) koje je postavila lillyblue-fenomenalno iskoristavanje prostora! I mene interesuje kad dijete moze da spava na spratu, mi smo za sad napravila dva obicna kreveta, ali bismo eventualno, ako bismo imali i trece dijete, dogradili jedan sprat nad jednim od kreveta... Promenjeno od hippeia 13/12/2009 10:21 | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3213 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | ja isto planiram obicne krevete, jer za nekih 8 godina kad lena bude u pubertetu, sumnjam da ce zeleti da ima krevet za princeze... ili da ce ivan za desetak godina hteti da spava u automobilu. a i ti kreveti su skupi do zla boga. slazem se da se decija soba moze naciniti decijom uz detalje. uostalom, uz ono more igracaka po sobi, tesko da moze da se zakamuflira sto se kreveta na sprat tice, ne znam ni sama... mi imamo dovoljno prostora da ne moramo da ih stavljamo, mada bi sigurno bilo lepse da i to sto imamo od prostora ostavimo slobodno za igru. samo kad se setim price Nikite, presedne mi | ||
| |||
| kaja |
| ||
Expert Poruka: 1970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Po meni, dete može da spava na krevetu na sprat od onog momenta od kad sam sigurna da sa njega zna sama i da siđe. Ja sam uvek za klasične varijante. Takav je moj ukus. Klasičan krevet/orman/stočić daju mnogo veće mogućnosti da, sa detaljima, ako treba i svake godine menjam izgled sobe. A te velike kompozicije, kad dosade, šta sa njima? To je ono čime se ja rukovodim... | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3213 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | kajo, i ja sam mislila to - da zna sam/sama da sidje, pa moze i da ide na sprat. s tim sto sam mislila malo vise da se saceka da znam da ume da sidje i u sred noci kad je bunovan/bunovna. ali s obzirom na to kolika su nikitina deca, verujem da su oni to sve vec dobro savladali, i opet je njen sin pao i ozbiljno se povredio naravno, to je jedan slucaj, ali opet, kad ne moram, ne bih... Promenjeno od LediIv 13/12/2009 12:06 | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | kod mojih je u djecijoj (odnosno bivsoj mojoj) sobi jedan krevet na sprat, Ksenija zna i da se popenje i da sidje sama, ali me je opet strah da je pustim da sama i spava na njemu. Moja sestra je bila velika, isla je vec u skolu kad je pala sa sprata i bas se ugruvala, mada smo tu noc, iz ko zna kojih djecijih razloga, spavale skupa, pa joj mozda bilo tijesno... Ja sam, kao najstarija, jelte Promenjeno od hippeia 13/12/2009 12:28 | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| simona78 |
| ||
Expert Poruka: 2784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hippi, hvala za info Jaoooo, ne znam za slucaj Nikitinog sina, povezah iz vase price sta se desilo, sad i ja imam strah, ne znam da li se odluciti za krevet na sprat Kod nas je sve jos uvijek u fazi trazenja rijesenja, nije mi krevet na sprat krajnja opcija, mogu to da budu i dva posebna kreveta. Ako bih se odlucila na sprat, voljela bih da to ne bude klasicna kompozicija, jedan iznad drugog, vec ovako kao sto sam postavila na slici, a svidja mi se i par nekih sa slika koje je lilly postavila. Generalno, najvise volim bijele, funkcionalne lezajeve, kvalitetan dusek je OBAVEZAN, a sa detaljima (posteljina, zavjesi, tepisi, tapete i sl.) se moze uciniti cudo! Jos je i prerano da osmislim sobu, ali sam jako uzbudjena i pravi izazov za mene je da stvorim mali, prijatni kutak za moje dvije princeze | ||
| |||
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | simona78 - 13/12/2009 13:31 Generalno, najvise volim bijele, funkcionalne lezajeve, kvalitetan dusek je OBAVEZAN, a sa detaljima (posteljina, zavjesi, tepisi, tapete i sl.) se moze uciniti cudo! Jos je i prerano da osmislim sobu, ali sam jako uzbudjena i pravi izazov za mene je da stvorim mali, prijatni kutak za moje dvije princeze Nase obje spavace sobe su bijele, a od detalja posle zavisi kakav dozivljaj sobe ces imati...npr. u velikoj sobi su trenutno zavjese, posteljina i staze plavi i soba djeluje plavo. Ksenijina soba je sva sarena zbog sarene posteljine i detalja na zidovima i policama (knjiga, slikovnica, figurica itd...) Eto npr. kupila sam joj vodene boje i ona obozava da macka neke apstraktne radove koji ni malo lose ne izgledaju. Ja ih skupljam, neke sam vec uramila u srebrni, metalni okvir i okacicu joj na zid, mislim da je super fora... Pa onda tata koji je majstor za Lego kocke Eto par ideja za detalje... | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 7 > Nalazite se na strani 4 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Deciji krevet