![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Moja nova igrackaPređi na stranu: < ... 34 35 36 37 38 39 40 > Nalazite se na strani 40 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala srecna mama....a sto se tomasa tice ja sam ih vidjala u srbiji u turbu limacu, ali babily ce ti dati sigurno bolje informacije | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Secer, kao i uvek sve igracke su vam odlicne! I ja bih se igrala. Imamo i mi novih dosta, tako tih sitnih raznih autica, vozica...itd. al' nikako da uslikam to, ne da mi se sakupljati po sobi. Imamo bas par novih vozica Tomasove druzine. A kao sto je secer rekla, sto se Tomasa tice najveci izbor je u Turbo Limacu. Tamo ima svasta sa Tomasovim likom. Mi sakupljamo sve te vozice i jedan kosta 1.000 din. (999 din. Meni je Tomas pre bio ruzan jako ali kako je moje dete pocelo da ga obozava vec sam se i navikla pa mi je simpatican. Samo na Tomasa u zadnje vreme sve kupujemo. | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala babily!! ajde stavi vase tomase da ih vidimo.... | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Stavicu veceras, valjda cu uslikati sve. A juce sam morala da mu kupim Pepin auto, navalio na njega samo tako. | ||
| |||
| srecna mama |
| ||
Expert Poruka: 1361 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bbaili, izvini,a koje je velicine taj voz od 1300 i da li moze da ide bez pruge?Hocu da kupim sinu ali nemam prugu.On jako voli vozove, pa bih mu za ng kupial neki lep kvalitetan, ali opet za neku pristojnu cenu koju mogu da pristim.Tako da posto vidim razumes se dosta, interesuje me da li znas da mi kazes da li mogu da kupim neki lep metalni voz sa prugom i tunelima do 1500 din.ili sam veliki optimista?;)Okaci sto pre slike, pa da vidim kako to izgleda. | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Joj srecna mama, do 1.500 din. nema nista nazalost a da je kvalitetnije. Za te pare mogu da se kupe samo neki kineski koji imaju 300 sitnh delova i kad se sastavi sve vrlo se lako raspadaju tako da za manju decu uopste nisu. Mi smo tako dobili jedan pa je zavrsio u smecu jer ga je moj sin skoro odmah prvi dan rastavio i pokidao...ne isplati se to kupovati. Kao da bacis 1.500 din u smece. Bolje uzeti jedan kvalitetan. Ti Tomasovi vozici su mali ali sasvim dovoljni za uzrast do 5-6 godina. Veci ni ne trebaju. Svaki ima po 2 vagon u pakovanju. A kao sto rekoh, radi na bateriju jednu i moze da ide i bez pruge. I kvalitetni su bas jer im je F dusu izvadio a oni ostali skoro netaknuti. To su ti ovakvi vozici http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-93230841.aspx http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-93230859.aspx http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-93230840.aspx ova 3 navedena gore imamo mi i jos plus Tomasa. A recimo to su ovi setovi koji mogu da se dokupe i da svaki od tih vozica ide po tim sinama... http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-93230855.aspx Da napomenem da ima vise razlicitih setova a mogu cak i delovi da se dokupe pa sami izgradjujete svoju prugu ilii je uvecate... Ili bi ti mozda ovo bila zanimljiva varijanta, ima na sajtu svezakucu.rs http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=10067 To je srednje velicine, ni malo ni preveliko. Sto brze dete gura, vozic se sve vise cuje (procitaj u opisu). Nisam uspela da uslikam nase vozice, nadam se da cu sto pre jer su lepsi nego na ovim slikama iz Turbo Limaca. Evo za sada samo pepa... Promenjeno od Babily 4/9/2010 00:01 | ||
| |||
| srecna mama |
| ||
Expert Poruka: 1361 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nisam uspela da otvorim ovo sto si postavila iz turbo limac-a.Elem, u pravu si za one plasticne kineske, totalno su losi, krti, jer smo i mi to imali i zavrsio je us mecu, polomila se proga.Moracu da vidim neku bolju varijantu....Videla sma ovaj mali plavi deo Tomas. Super je Pepa, mi smo morali da zamenimo nase pepa igracke koje sam ja kupila i evo jedno upozorenje, ne kupujte Pepu i Dzordza sa biciklima, jer su lose uradjeni.Pepa uopste ne moze da sedne biciklo, sve u svemu lose. | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | joj kako je sladak pepa prave autic...ovde nema pepa prase svuda da se nadje, skoro nigde zapravo... srecna mama, ja bih ti preporucila i one fisherprice i little tikes vozove oni su super kvalitetni a i za markov su uzrast. | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 510 ![]() | Srecna mama ja sam mom klinji kod politike, u radnji odmah pored sumatovca uzela ovakav tomasov voz za 1000 dinara http://www.my-toys.co.uk/load-n-go-thomas-959-0.html. Ovaj gornji vozic se povuce niz prikolicu pa se onda on sam polako vrati gore, udari tomasa i pokrene ga. Super se igramo sa njim (u pocetku se malo nervirao dak nije nauci sam da povuce). Oni imaju i drvenu prugu koja se sklapa sa zivotinjicama iz madagaskara koju su medjusobno povezane magnetima u vozic. Cena je isto tako nesto, 1000 do 1500 ne mogu da se setim. Nju je drugarica uzela sestricu i kaze da se on bas igra sa njom. Ja sam se lomila da li tomasa ili tu prugu, nisam imala kes za oba tad, i prelomim se za tomasa, kao kada budemo opet isli do grada za koji dan uzecu i prugu i nikako... Totalno sam smela s uma, evo tek sad se setih. | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 34 35 36 37 38 39 40 > Nalazite se na strani 40 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Moja nova igracka