![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Moja nova igrackaPređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Imate novu igracku, planirate da je klupite, zeleli bi ste da saznate nesto o nekoj igracki? Mislim da bi trebala da postoji ovakva tema. I mi imamo odmah novu igracku, koju smo dobili za rodjendan, pa bi nasu radost podelili sa vama. Samo malo kasnije. | ||
| |||
| Sanjalica |
| ||
Expert Poruka: 2161 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: forumsko kafance | Urosu je uskoro rodjendan, videli smo u Aksi deciji lap top, ima puno igrica, edukativne, zabavne, raznorazne. Sve je na srpskom jeziku, cena mu nije ni malo pristupacna, kosta 5.200. Da li se isplati za te pare, da li neko ima takvu igracku i kako vam se cini? U radnji ne mogu da je probam pa da vidim o cemu je rec, a ako ne vredi da trazimo nesto drugo. Hvala unapred na odgovorima | ||
| |||
| Koka Loka |
| ||
Elitni Član Poruka: 755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Singidunum | Moja drugarica je kupila, ne znam da li isti, i kaže da je glupost. | ||
| |||
| Srcka |
| ||
Expert Poruka: 3092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Niš | Mayyo, SUPER TEMA Mislim da znam o kom lap topu se radi. U Nisu ga ima u Turbo Limacu i cena mu je oko 5000,00 din. Neznam nista o tome jer smo jos mali za takve igracke ali znam da je ta igracka postavljena kao HIT i izdvojena od ostalih. Verovatno i da je edukativna, cim toliko kosta. | ||
| |||
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Uros i Aleksa - 6/2/2008 21:58 Urosu je uskoro rodjendan, videli smo u Aksi deciji lap top, ima puno igrica, edukativne, zabavne, raznorazne. Sve je na srpskom jeziku, cena mu nije ni malo pristupacna, kosta 5.200. Da li se isplati za te pare, da li neko ima takvu igracku i kako vam se cini? U radnji ne mogu da je probam pa da vidim o cemu je rec, a ako ne vredi da trazimo nesto drugo. Hvala unapred na odgovorima Evo informacije iz prve ruke. Nas Strahinja ima 8 godina. Za novu goinu smo mu kupili lap top Nindza Kornjace. Odusevljen je igrackom! A i mi smo jako zadovoljni. Na njoj postoji ucenje gramatike, matematike, geografije i srpskog jezika. Pored toga imaju i razne igrice. Moja topla preporuka za ovu edukativnu igracku!!! Izgleda ovako... ![]() | ||
| |||
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | evo i nase nove igracke. Neca sledece nedelje puni jednu godinicu, pa je dobio svoj prvi rodjendanski poklon. I odusevljen je njime! ![]() | ||
| |||
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Neco mnogo su ti lepe igracke | ||
| |||
| Koka Loka |
| ||
Elitni Član Poruka: 755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Singidunum | Divan je lap top I mi merkamo poklon za prvi rođendanko i ne znamo još šta bi | ||
| |||
| Sanjalica |
| ||
Expert Poruka: 2161 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: forumsko kafance | Da to je taj lap top, samo nisu nacrtane nindza kornjace, bas super sto i vredi, pogledacu i u Turbo Limacu, pa cu se odluciti, hvala na savetima | ||
| |||
| Srcka |
| ||
Expert Poruka: 3092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Niš | Da li neko zna neki od sajtova gde mogu da narucim neku igracku osim enci-mencija i baby kataloga gde se narucuje preko info centra. Zelela bih da obradujem bratanca koji ne zivi ovde | ||
| |||
| Koka Loka |
| ||
Elitni Član Poruka: 755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Singidunum | http://www.extrasrbija.com/ http://www.beba-shop.com/ http://www.m-toys.co.yu/ Promenjeno od Koka Loka 7/2/2008 10:34 | ||
| |||
| mayya |
| ||
Expert Poruka: 7591 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Bravo koka loka Sajtovi su fenomenalni!!! | ||
| |||
| Koka Loka |
| ||
Elitni Član Poruka: 755 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Singidunum | ![]() | ||
| |||
| Srcka |
| ||
Expert Poruka: 3092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Niš | |||
| |||
| ivy |
| ||
Expert Poruka: 2319 ![]() ![]() ![]() ![]() | Neco odlicna je igracka!!! Posebno mi je drago sto mu se svidja!!! | ||
| |||
| Cvetic |
| ||
Elitni Član Poruka: 1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ovo je u stvari MOJA nova igracka a ne bebina Meni su ruke slobodne ,ona u transu od srece.Bumbo stolica je za bebe od 3-14 meseci i u njoj uce da sede. Kosta 30tak eura i vredi zlata. http://www.bumbo.ca/ Ima i posluzavnik ko stolica za hranjenje pa ce da nam sluzi i za to neko vreme dok ne porastemo za pravu stolicu. | ||
| |||
| Srcka |
| ||
Expert Poruka: 3092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Niš | Cv etic, stvarno je super stolica, ovde nema da se kupi, i verujem da je zlata vredna. Stvarno je to pametna "igracka" | ||
| |||
| tanja. |
| ||
Expert Poruka: 3339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Hvala Koka Loka | ||
| |||
| uniona |
| ||
Expert Poruka: 1423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cvetic, jel voli tvoja beba da sedi u toj stolicici? mislim, jel joj udobna? i koliko dugo hoce tu da sedi? pitam jer mi na slici izgleda da joj ne dozvoljava slobodu pokreta. kapiram da i treba da bude cvrsta da se bebi ne bi nesto desili, pogotovu od 3 mes., samo da li je beba zbog toga hoce? | ||
| |||
| Cvetic |
| ||
Elitni Član Poruka: 1188 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Angelina je veoma srecna, bar za sada kad je u njoj jer vidi svet iz drugacije prespektive.Nogice slobodno pomera, ceo gornji deo tela takodje, moze se okretati .Stolica nije cvrsta vec je od neke meke gume, ne mogu da opisem, nije tvrda ali nije ni toliko mekana da bude nestabila.Taman je. Nogice jos uvek ne dopiru do zemlje , to je planirano tako da one dodirnu tlo tek kad je beba oko 10tak meseci jer tada moze sama da ustane iz stolice.Meni je spas.Mada je ne ostavljam duze u njoj od 10-15min, a to je dovoljno da zavrsim poneki posao oko kuce ili da je spustim negde u trenutku ako treba i sl. Ane ima bas bucmaste butkice i ja sam se plasila da ce joj biti tesno al nije, ima jos mesta. Promenjeno od Cvetic 11/2/2008 10:00 | ||
| |||
| uniona |
| ||
Expert Poruka: 1423 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapiram sada, nego sa slika nisam provalila od cega su. mislila sam da su od neke plastike ![]() | ||
| |||
| Sanjalica |
| ||
Expert Poruka: 2161 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: forumsko kafance | jel tom lap topu ekran u boji, videli smo neki Spider man, ekran je obican, bez boje i njemu se ne svidja | ||
| |||
| JOgi |
| ||
Elitni Član Poruka: 743 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Mi zelimo da se pohvalimo nasom novom igrackom. Ovo je nasa nova kravica, mekana je i ima praporce u svakoj nozi, tako da zvecka kada je Ognjen pipka ili nenamerno udari. Takodje je jakih boja pa privlaci paznju. Za sada nam je ona najbolja zanimacija, jer pocinje da ga privlaci zvuk, a sve vise mlatara rucicama i opipava okolinu. Posebno voli kada se probudi preko dana u svojoj klackalici i kada je vidi, onda guce i cici na sav glas. Kravicu nam je poklonila tetka Anita. ![]() | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| Ella |
| ||
Expert Poruka: 6187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Paris | Posto mi ovde nismo ucestvovali ranije, stavicu par slikica, nakupilo se sad igracaka od praznika Ovo je knjiga, slikovnica (prelepa prica), svaka strana ima svoju pesmicu, jako je lepa i zanimljiva...
Ovaj kamioncic je stvoren za one najmanje... ovde ucimo brojeve i slova.
i kada pritisnes na A B ili C, otvori se (iskoci neka zivotinjica) i pocne da peva...
Moram reci da je ovo Stellina omiljena igracka... Ovo je bubanj mali.. Ona udara rukicama i uz njeno udaranje pocne melodija... raznih melodija ima... cak i ponavlja njen ritam i tapkanje po bubnju...
njega ste mozda na slikama videli ranije, cuveni winnie puh, kada ga pipnes, odnosno krila pticice, pocinju razne lepe pesme..
E ovaj winnie ne peva, on je dobar i cuti, ne budi Stellu nocu
Ovu pudlicu/torbicu smo nedavno dobili na poklon, ma skroz je luda, bas je cool. Cim prohoda mala smizla, svoju tasnicu/pudlicu ce nositi sa sobom
Ovaj lepi akvarium smo dobili od prabake iz Svedske. Navece nam sluzi kao lampica u Stellinoj sobi. Stella uziva gledajuci i pokusavajuci uhvatiti rukicama koju ribicu
Kravicu smo dobili takodje na poklon od moje drugaice iz BGa, obozavamo je sto je tako velika i mekana... sa njom se grlimo i mazimo...
Ovo je moj favorit, obican meda, ali neki super materijal, i na njemu su svuda jagode... tako je nezan pod rukom i njega nosimo svuda sa sobom, obicno sa njim Stella voli da zaspe. Prelep je!
Ova cinijica na oko izgleda totalno nezanimljiva, ali greska! Ova cinijica takodje proizvodi razne zvukove... Zajedno sa njom dodju 3 loptice (mi smo vec izgubili jednu
Jako mi je zao sto moja cica mica izgleda ovde uplaseno
Eto toliko od nas, ovo su najblize njene igracke sa kojima se ona najvise igra i najvise ih voli! Promenjeno od Ella 20/2/2008 07:52 | ||
| |||
| Iva&Lule |
| ||
Expert Poruka: 8974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sve igracke su lepe,a Luka je vec imao prilike da se igra sa nekim Stellinim igrackama koje mu je ona velikodusno dala... Winnija imamo isto,kao i kamioncic nas je crvene boje,a gde su ti igrackice iz njega nisi ih valjda izgubila Torba pudlica je super,kao i meda sa jagodama JelenaPetrovic super je glodalica i ovo zadnje cudo sto si postavila,kao i Nmenjin stocic | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Moja nova igracka