![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Moja nova igrackaPređi na stranu: < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 > Nalazite se na strani 37 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | babily prelep je thomas...ovakav ovde nema,,,ovaj se vidi da ima kvalitetne pruge jer je siroka plastika....super je...nas su klasicne pruge od plastike, jer je za stariju decu i to je bezveze u poredjenju sa fisherprice ili little tikes vozovima.... dorothy usisivac je takooooo sladak!!!!! | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Aha, znam i to. Mada mi je za F. vise ova varijanta za mladje. Jedva cekam da stigne pa da javim utiske. A Fisher-Price je extra, bas je kvalitetan taj koji mi imamo. Sa cu da iskopam slike neke pa da stavim da vidis. | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo ga, ovo je nas I mladi gospodin dok se igra sa njim ![]() | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | extra je vozic ....vidis mi to jos nismo kupili...xaxaxa,,,luka se sad prima na handy manny i majstor bob pa smo time okupirani sto se kupovine tice...i naravno uvek playmobil....nisam nesto videla playmobil u srbiji....jel postoji uopste? | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Handy Manny je i nama super ali tih igracaka nema kod nas, bas mi zao Sto se playmobila tice ma ima ga na sve strane kod nas ali ja jos nisam uzimala a ni F. nije izrazio neko zanimanje za to | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | babily, sreca tvoja mi kad god idemo u prodavnicu moramo po jedan playmobil da kupimo....ali i ja ih volim, pa onda duplo radovanje u kuci | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ma volim i ja ali ko bi sve pokupovao A mi skoro sve sakupljamo redom. I majstor Boba, Pa Thomasa, pa Mikija, pocinjemo Lego...ne mogu vise da setim koliko toga ima | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | znam babily...mi nemamo gde da drzimo vise sve te igracke, pogotovo sto su neke glomazne pa ja sve to spakujem u kutije i u ormare , cisto da malo zaboravi pa izvadim da se igra...mada sad je veliki i vec zna gde sta stoji pa onda samo trazi daj ovu ili onu kutiju | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Stigao vozic i mogu reci da smo odusevljeni. Jedino sto bi bilo dobro je da je malo veci. Svidja mi se sto je jedna od retkih igracaka koja ne ide na baterije a opet je zabavna i bez baterija. Tacnije baterije idu u kucicu ali to cisto zbog nekih par zvukova i semafora da bi svetlio ali u sustini nisu ni potrebne. I ovo je jos od ranije | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | babily vozic je extra!!!! a gol je jos bolji | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | mi smo ovih dana kupili nekoliko playmobila....neke smo kupili jos pre meesec-dva ali posto ne znam da li sam ih postavila ili ne, stavljam vecinu koju imamo.... ![]() | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Da li neko ima ovakvu guralicu? Kakve su joj opcije? | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 510 ![]() | Mislim da smo takvu videli u Dexyco-voj radnji u delta city-ju, pa ako ti je blizu bolje skokni da je smeknes uzivo. Meni nesto to...onako... Mislim da ti je veliki za to. Kriticno mi je sto je "zatvoren", mislim da su prakticnije one guralice NA koje sedne, a ne U koje sedne, jer sto su stariji sve vise vole da jarcaju, tutnje, skace, cas su ovde, cas su onde... Nisam sigurna da li ovo ima pedale, ako nema, nego se nogama odguruju, onda nije bas najbolje resenje, jer mi deluje da ne mogu lepo nogicama da zamahnu kao sto ovde npr. mogu http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=9368 Ni ovo mi ne deluje lose http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=8961 Iskreno, sta god da im kupis, nije dovoljno dobro i interesantno kao tudje. Mi poneli u park nas autic i tamo devojcica sa istim takvim samo druge boje, identicne funkcije, samo druga farba, ma kakavi, kao da je spejs satl ugledao, akao ga je sat vremena. Mislim da su najprakticnije te guralice u vidu traktora, bagera ili formule, jer sa 18, 20 meseci vec polaku pocinju da se loze na te fazone i sigurno ce ih drndati dokle god mogu da stanu na njih. Idi vidi ako ga ovi imaju u radnji, pa stavi dete da vidis kako ce reagovati na njega i kako ce se ponasati. Ja se nesto premisljam oko ovako necega http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=2764 i http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=7489 ali ne znam gde ima uzivo da se isproba... Mi imamo ovaj voz http://www.burningahole.co.uk/buy/vtech_ride_on_alphabet_train_john... ovu hodalicu guralicu http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B00005YVRM/... I taj neki autic iz turbo limaca, on mu je cak i najinteresantniji, al sve je to za po kuci, napolju su mu tudje igracke najzanimljivije. | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | I mi imamo istu guralicu/hodalicu FisherPrice i ako mi veruješ, bukvalno nikada na nju nije seo osim kada sam ga ja stavila. Apsolutno mu je ne zanimljiva,žali Bože para Prvo sam mislila ovu da mu uzmem ali sva sreća pa naš brat ima istu takvu i baš sam se razočarala koliko je bzvz jer dete iz nje se prevrće tek tako. Formulu na guranje imamo,ali ni to nije baš zanimljivo. Nemam ideju čime da ga animiram da ne bih stalno vukla kolica sa sobom??? | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | sandra slazem se sa njami za onaj biciklic-guralicu.... njami meni se onaj prvi motor cini bezveze jedino ako nije na struju...jer ako se nogama odguravas, onda em je visoko sediste em se ti motori u tom slucaju lako prevrcu..... mi imamo obicni "brm-brm" sto bi luka rekao koji se samo nogama odgurava i to obozava, ali od njegovog prevelikog jurcanja zna i on da se prevrne...ali njega obozava a platili smo ga najjeftinije od svih drugih stvari koje imamo...ali eto. deca... imamo i veliki autu na struju (valjda je to struja, ja to tako zovem meni se njami svidja ono sto si postavila sto se pokrece na okretanje volana....bas cool deluje.....i ja bih to vozila | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | super su vam nove igrackice i guralice..
| ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | de sandrabgd - 1/7/2010 08:18 Da li neko ima ovakvu guralicu? Kakve su joj opcije? Ne kupuj ovo ni slucajno! Nista ne valja. Malo, tesno i nezgodno. Dok su manji i mogu stati u nju ali ne znaju da je koriste. Za dete od godinu i po vec postaje malo i tesno i taman kada bude naucio da koristi nece moci jer je malo. Ja sam to htela da kupim ali kad sam videla uzivo i isprobali skroz sam se razocarala. Za gledati je bas lepa ali prakticna - ni malo! | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Htela sam da ti predlozim nesto mnogo bolje a i to ce moci koristiti mnogo duze. Ovaj sto si ti gledala kosta oko 7.000 din a ovaj sto cu ti ja predloziti je oko 10.000 ali mislim da vredi svake pare u odnosu na ovaj od 7.000 din. Ne znam da li ste videli ali kod nas je to novo, mada u inostranstvu postoji mnogo duze. U pitanju je Tricikl SMART TRIKE Deluxe A opis mu je sledeci: Smart Trike "Deluxe", je dobitnik nagrade "Right Start Best Toy" Award". Jedinstveni 3 u 1 multi-funkcionalni tricikl je vrhunskog dizajna i kvaliteta namenjen za decu od 10 meseca. Smart Trike Deluxe je opremljen sa podesivim upravljačem (ima 5 pozicija) što omogućava roditeljima da kontrolišu kretanje tricikla dok je dete u fazi učenja kako da vozi tricikl.Uz tricikl se dobija i držač za flačicu i igračka telefon. Tricikl ima kvalitetnu navlaku za sedište koja se pere ručno i dostupna je u više boja. KARAKTERISTIKE: - Dvostruki gumeni točkovi - Teleskopska drška za upravljanje - Oslonac za stopala - Postavljeno sedište sa sigurnosnim pojasevima - Konstrukcija tricikla je od metala - Sedište ima sigurnosni graničnik - Tenda je podesiva i štiti od UV zračenja - Držač za flašicu i igračka telefon - Torbica na dršci za guranje - Na zadnjem delu tricikla je korpa za odlaganje sitnica Ovo sam koiprala sa sajta gde se prodaje. Sa tim da moram da napomenem da je stvarno kvalitetan tricikl i veoma je praktican. Videla sam ga uzivo jos pre, jedna moja drugarica sto zivi u inostranstvu ga ima, tacnije njen sin. Ja sam htela da kupim jer sam se stvarno odusevila triciklom ali kad moj nece da koristi ni ovaj sto ima pa sam odustala. Preporucujem svakome ko moze, jer za decu koja vole da se voze ovo je stvarno dobra investicija. Slika ce reci sve. | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ima jos u ovim bojama... | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | babily, ovih ima i kod nas....super su...mislim da su malo jeftiniji od 100 evra..... | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Ej Babily nisam ovaj tricikl nikada videla Sviđa mi se jako. A hvala na informaciji za onaj Disney.Meni se jako svideo na slici,ali... znam da je onaj chicco baš bzvz pa rekoh da se posavetujem | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | babily super su..samo malo skupi,mada za te pare tj dodatu hiljadu dve vise od onih obicnih i klasicnih verujem da vrede.. secer bas mi se dopadaju opve cikice nikola ih obozava..reci mi gde si ih uzela pretpostavljasm u atini ali znas mozda jel ih ima kod nas ili na nekom online sajtu..kolika im, je cena..? Promenjeno od T3 8/7/2010 23:08 | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | t3 playmobil uzimamo ovde...ne znam da li postoje u srbiji, to ce ti najbolje reci babily...i kolika im je cena ovde su malo jace cene.... | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | ok scer hvala..cekam babily da i javi ona zna koliko vidim i sve radnje i sve cene sa decjim igrackama....hihihi a stvarno su super cikice...bas bih volela da ih nadjem i kupim mu ih.. kazi mi jel se prodaju u kompletu svi ili su sortirani.. koliko si ih ti platila tamo..ako hoces napisi mi cisto odokativno da znam.. bas cu pokusati dok se babily ne javi da ih pronadjem kod nas..ekstra su..mislim das bi se sa njima bas ,bas igrao... | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 510 ![]() | E ovaj smart trike sam bas pre 2 dana gledala u enci menciju, nije los, al' me cena brine. Da znam da ce hteti da se voza, nije problem, al' posto se do sad pokazalo da svaku igracku izgustira za dva dana... Videla sam u njihovom outletu isti ovaj, samo ocerupan (bez tende, mobilnog, ogradice - ali ima kaiseve da se dete veze, mislim da nema ne ovu platnenu navlaku) za 2500 cini mi se. Mada sam i razmisljala o nekom auticu na akumulator, al' ne mogu da parka da ga nosam, a nase dvoriste i ako je prostrano je neprakticno jer je 90% trava... Ove bicikle opet mislim da brzo prerastu, jos sledece eto i gotovo. Nisam vise pametna. Nama su inace papir i olovka sada hit, samo hvata neke belske. Uvek moram da imam jedan set uz sebe za ne daj Boze inace sledi fras. Pre neko vec lezimo mm i ja, mali vec odavno spava, i samo ga cujes kako se meskolji prica u snu papir, papir...bata, beba, papir... (?!). Tako da sam mu u tu cast kupila olovku za skoro 600 dinara, mm reko da se razvodi, a mali je u slast rasrafio na sitna crevca | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 > Nalazite se na strani 37 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Moja nova igracka