![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Slicice garderobe i obuce nase dece 2Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| Maja-belgija |
| ||
Expert Poruka: 2259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Brussel | ja sam otvorila nova tema zato sto tamo tesko se otvaraju stranice!!! evo jedan deo od nasa zimska gardaroba subara By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 i posebno mi e drago sta smo nasli ovaj cemperic za dole jer je bas debeo By mdimoska, shot with KODAK EASYSHARE M853 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-12-21 | ||
| |||
| Jelena&Teodora |
| ||
Expert Poruka: 1571 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Majo stvarcice su super,Klara je mala manekenka Evo da i mi malo osvezimo novu temicu..... ![]() | ||
| |||
| Prex |
| ||
Expert Poruka: 3367 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Nis | Majo sve je savrseno, narocito sam odusevljena sorcevima, subaricom, belom rolkom i dzempericem sa mis rukavima, fenomenalne su stvari, i ja bih ih nosila. Jelena i Teodorina garderobica je medena, narocito mi se svidja haljinica na tufne | ||
| |||
| Dorothy |
| ||
Expert Poruka: 2272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: NS | Maja-belgija, otpala sam na sortsice, preslatki su i naravno sve ostalo mi se jako svidja!!! A imamo istu onu kariranu suknjicu! Jelena, jako slatko, posebno tufnasta haljinica i sivi dzemperic! | ||
| |||
| pejana |
| ||
Expert Poruka: 2765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ej, super za novu temu!!! Majo, sve je super, ali subarica je preslatka!!! Jelena kao i uvek fenomenalno! Meni je extra sve sto ti kupis svojoj smizli! | ||
| |||
| Iva&Lule |
| ||
Expert Poruka: 8974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Majo i Jelena Promenjeno od Iva&Lule 24/12/2009 23:51 | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Malo i od nas na ovu temu ![]() | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | I jos malo... ![]() | ||
| |||
| Dorothy |
| ||
Expert Poruka: 2272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: NS | Babily, prelepo je sve, bas extra!!! | ||
| |||
| Dorothy |
| ||
Expert Poruka: 2272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: NS | Evo novogodisnjih poklona koje su dobile moje devojke :-)) Dora-patike, farmerice (obozava ih i samo ih kupujemo) i tunika Mima-kompletic, pizamica i majicica uz kompletic | ||
| |||
| andrea |
| ||
Expert Poruka: 1713 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Vojvodina | Patike su bas divne!!! I sve ostalo naravno ali patikeeeee - extra! | ||
| |||
| bozana |
| ||
Expert Poruka: 3522 ![]() ![]() ![]() | jaooo divnih stvarcica ima ove,ja nikako da postavim nista jovanovo pa evo i nasih stvrcica
| ||
| |||
| kalimero |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 358 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Bozana imamo isti ukus Sva ostala garderoba je fantasticna. Steta sto je deca brzo prerastu. | ||
| |||
| nensy |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 513 ![]() Lokacija: beograd | Sve je preslatko! Bozana imamo istu Todorovu jaknu. | ||
| |||
| Jelena&Teodora |
| ||
Expert Poruka: 1571 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Mame moram vas pohvaliti kako modirate svoju decicu A posebno mame decaka Babily i Bozanu,sve je savrseno,pa to su mali frajeri A evo sta smo mi dobili za Bozic od bake ![]() Promenjeno od Jelena&Teodora 7/1/2010 15:10 | ||
| |||
| Dorothy |
| ||
Expert Poruka: 2272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: NS | Sve je prelepo, ali Teodorina bundica je VRH!!! | ||
| |||
| jaguar |
| ||
Član Poruka: 14 | Bundica je extra, Babily odlepili smo na stvari sa mikijem i winijem GDE DA NADJEMO | ||
| |||
| Leptir |
| ||
Expert Poruka: 1520 ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Evo i nase novije garderobice.... ![]() | ||
| |||
| nensy |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 513 ![]() Lokacija: beograd | Leptir,jaknica je prelepa. Jelena,bundica je prelepa.Nemam reci! | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Jelena&Teodora super su mi vase stvarcice, ima mama dobar ukus koliko sam primetila iz ranijih slikica odece. Maja-belgija isto, extra ukus. Mada sve mame na ovom forumu stvarno kupuju jako lepe stvari. Bas sam odusevljena. Leptir jaknica je stvarno prelepa, gde si je kupila? Ja sam na taj fazon trazila za mog sina ali nigde nisam nasla. Jaguar za winnie i mickey stvari ces morati malo u Nemacku. Evo jos da dodam i slikice nase obuce koju smo uzimali u zadnja 2-3 meseca. ![]() | ||
| |||
| Ines |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 321 ![]() ![]() ![]() | Babily - 10/1/2010 00:42 Jelena&Teodora super su mi vase stvarcice, ima mama dobar ukus koliko sam primetila iz ranijih slikica odece. Maja-belgija isto, extra ukus. Mada sve mame na ovom forumu stvarno kupuju jako lepe stvari. Bas sam odusevljena. Leptir jaknica je stvarno prelepa, gde si je kupila? Ja sam na taj fazon trazila za mog sina ali nigde nisam nasla. Jaguar za winnie i mickey stvari ces morati malo u Nemacku. Evo jos da dodam i slikice nase obuce koju smo uzimali u zadnja 2-3 meseca. ![]() Stvari su prelijepe,ali gdje nadjete donataro za sve ovo, treba jedna dobra plata samo za ovu odjecu i obucu. | ||
| |||
| Leptir |
| ||
Expert Poruka: 1520 ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Ines jaknicu smo dobili smo za rodjendan ne znam gde je kupljena. Mi smo mu kupili slicnu u Benettonu,tako je kao sjajna i perjana. I vase stvarcice su super ja volim H&M,steta sto ga nema u Srbiji da mame kupuju lepe stvari po povoljnim cenama. | ||
| |||
| Mozart |
| ||
Elitni Član Poruka: 1169 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Stvarcice su PRELEPE. Ne znam sta je lepse, da li za decake ili za devojcice. Babily ,cini mi se da su stvarcice H&M,jel tako?Nase omiljeno pogotovo tigar i snupi. Bade mantil me je odusevio.Jel kupljen kod nas ili ne?Kolika mu je cena? Dorothy Dorine stvari su
| ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Mozart - 10/1/2010 18:56 Stvarcice su PRELEPE. Ne znam sta je lepse, da li za decake ili za devojcice. Babily ,cini mi se da su stvarcice H&M,jel tako?Nase omiljeno pogotovo tigar i snupi. Bade mantil me je odusevio.Jel kupljen kod nas ili ne?Kolika mu je cena? Dorothy Dorine stvari su
Dobro si primetila. Bade mantil je C&A. Kupljeno je u Nemackoj, bila sam na 2-3 dana. A cena mu je ja mislim bila 19e. | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ines donator sam iskljucivo ja. Ali da ne pricam sad o tome na ovoj temi.. | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < 1 2 3 4 5 6 ... > Nalazite se na strani 1 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Slicice garderobe i obuce nase dece 2