![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Slicice garderobe i obuce nase dece 2Pređi na stranu: < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Nalazite se na strani 17 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala T3, mora se malo, idemo uskoro na more skljonco, ova siva majca sa mikijem je savrsena, ali kod nas je nema a tvoj pick of day je sta reci, savrsen.nisi ni ti mutava a za sekicu tek nemam reci......sve je tako slatko...obozavam tu kupovinu u trudnoci...stvarno nema nista lepse.... | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | xaxaxax ,ova siva ima od pozadi mikija slikanog s'ledja bash je fora Uzgred one maskirne gacice su hit | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | skljonco mi samo kupujemo gace a jos uvek smo u pelenama kod nas nema okaidi...ali meni je dovoljan i h&m. | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Stvari su vam kao i uvek preslatke Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 509 ![]() | Secer, prva kombinacija | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala njami i sandra... sandra stvrarcice su super kao i uvek, ali drugi sorc je moj favorit!!! | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 509 ![]() | Evo su nam sandale i tomas Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 509 ![]() | A evo i babine donacije pidzame Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Majice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I sorcici Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usPromenjeno od njamiii 9/7/2010 11:07 | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | njami sandale su extra, ali babina donacija je nemam reci....zena definitivno ima ukusa...ne zna se sta je lepse....moj favorit su one tri polo majce i sorc karirani na tregere, kao i ove dve prve pidzamice....ma zapravo sve!!! | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 509 ![]() | Nisam ovo bas nesto uspesno poslagala... Sandra, majica je bozanstvena. | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Njamiii, mnogo su lepi šotcevi.I mi imamo isti sa tregerima,ali smo ga već nosili pa mi bzvz da ga slikam. Jel bio neko skoro u mother care u Delta city-ju? Šta ima tamo od garderobice?Planiram ovih dana da odem tamo,al ne bih da gubim vreme ako nema ništa posebno. Sandalice su baš lepe,mi ćemo sledeće nedelje ići da uzmemo još koji par sandala, porasla mu je noga baš,baš i sad nema šta da obuje. | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | ove stvari smo odavno kupili ali sam zaboravila da postavim slike ![]() Promenjeno od secer 9/7/2010 20:24 | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | slike sam sve smanjila ne znam zasto su neke ovako velike.....sorry.... | ||
| |||
| Natasa |
| ||
Elitni Član Poruka: 619 ![]() ![]() Lokacija: Novi Sad | Stvarcice su stvarno prelepe, bas po nasem ukusu. | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karirani sortsevi iz "babine donacije "su hit pozzzz | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | evo malo nase obuce... prvo ninine: narandzaste sandalice sa djonom od plute winks baletanke roze sandalice ovo su nam najnovije ove sam vec pokazivala..vrlo su slatke ,lake i udobne izvinite sto su prljave ali bele su pa ih bas cesto perem plave patikice nalik baletankicama bele baletanke i ove su nam novije winks patike njih sam kupila on line i mnogo su lepe ,nina ih obozava roze najobicnije patike cizmice za zimu njih smo vec uzeli jer nadjosmo jeftine na snizenju i broj su vece tako da ce ih moci nositi na jesen-zimu papucice i naravno roleri i to nam spada u obucu hihihi ovo su im gumene papuce za svaki dan vodu,pesak,setnju,dvoriste..ma najbolje su lake i za nosenje i za odrzavanje...pogadjate ninine su roze a nikoline bele.. ![]() | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | onda nikoline: i nemanjine naravno jos nehodajuce: | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | koliko obuce T3 kao u vojsci!!! sve je slatko!!! | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | secer - 12/7/2010 11:53 koliko obuce T3 kao u vojsci!!! hehehe secer bas me nasmeja uostalom ko i uvek vidis o time nikad nisam ni razmisljala bas smo po pitanju obuce ko u vojsci treba njih troje i obuti za sve sezone hihihi moram da kazem da ovo nije sve. | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Pokušala sam preko photobucket-a da ubacim slike, ali budu prevelike Evo naših kupaćih gaćica Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sva odeca mi je prelepa, svaka cast za bake i mame na izboru! Sandra gacice su bas slatke, drago mi da nisam jedina koja kupuje vise pari gacica za kupanje. Imamo i mi nekih noviteta ali nisam stigla da ubacujem. A imam dosta toga i sto nije uslikano jer me aparat zeza tacnije blic pa ne ispadnu slike lepo kad se slika u kuci. | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo i naseg doprinosa Ove nisam slikala jer su u prljavom vesu ali nasla sam sliku na sajtu I ovo za jesen vec I nove sandalice po preporuci ortopeda Izvinjavam se na gornjim slikama ali slikala sam ih napolju posto unutra blic ne radi, moram hitno novi aparat da uzmem. Promenjeno od Babily 16/7/2010 15:46 | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Jao, sandalice su padanje u nesvest. Mi sutra idemo da kupimo neke,pa mi kaži što su te po preporuci ortopeda? Pitam zato što N. ima problem sa visokim risom + široko stopalo i nikako da mu nađem odgovarajuću obuću (sandale). Jedino što mu je OK to su patike,ali mi je užasna pomisao da na 30 stepeni bude u patikama. P.S. i garderoba je superiška.Kiki će biti pravi dasa | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ortoped mi je rekao da je jako bitno da djon bude savitljiv. Znaci uzmes sandalu u ruku i isprobas djon koliko je savitljiv. Ako tesko ide, ne uzimaj. Ima modele svih proizvodjaca u ordinaciji i pokazao mi je sta valja a sta ne valja. Pohvalio je Ciciban i Polino a za Pavle je rekao da su ok ali da su one kao vise kopija Cicibana. Ali kaze da je najbolja od svih Naturino obuca i da ljudi uglavnom misle da Naturino ne valja zato su su jeftini dosta ali kao da grese i da su oni zapravo jedni od najboljih. Takodje mi je rekao da one GRUBIN sandale sto sam kupila mogu slobodno u smece da bacim A sto se cicibana, polina, pavle i tako tih tice oni su super ali da ipak pazimo kada kupujemo jer i oni imaju modela sa uzasnim djonom. Znaci obavezno probati saviti djon u prodavnici pre kupovine, ulozak nije bitan uopste, bitno da je djon savitljiv da moze da se prilagodi uz nogicu. Ove nase cicibanke cak uopste nemaju ulozak a djon im je odlican jer sam bas pazila po tome sto mi je rekao. Inace je covek jedan od boljih strucnjaka. I pedijatar je i ortoped. | ||
| |||
| nakica |
| ||
Elitni Član Poruka: 809 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tacno, mozda je najbitniji djon...trbalo bi sa lakocom da se spoje vrh i peta kada se savije djon na dole...ostalo je manje bitno. | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Nalazite se na strani 17 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Slicice garderobe i obuce nase dece 2