![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Slicice garderobe i obuce nase dece 2Pređi na stranu: < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Nalazite se na strani 19 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | sto mi je ova druga slika ospala ovolika????!!! sorry...... | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | ja danas u gradu u neoba<veznom prolazenju gradom i razgledanju izloga naidjoh na bas dosta snizenja kako obuce tako i odece po gradu..recimo u todoru je isto nisam usla ali ovih dana cu svakako i sigurno nici da vidim sta ima... nda u metrou prodavnici obuce ima sandaklica,baletanki za devojcice od 500 din pa navise,u bn bosu takjodje radnji obuce ima jeftinih papuca za necete verovati samo 100 din pa navise a uopste nisu lose bas su slatke bile su oko 400 pa su sad snizene...nisam im ih uzela jer nikola nije bio s nama ,pa cu ih vodito oboje za koji dan da ih probaju i kupiti im..onda sandalice za vdecu od 700 pa nsavise,za decake takodje..joj ma svasta ima za bas dza<bana.. ja nesto razmislkjam da im kupim sd po jedan par recimo papuca da imaju za svaki dan tj dvoriste vodu i jos za ovo leto,a i jos dvoje po jedne svakom broj vece za dogodine ko znsa da li ce uopste ikad vise biti i tih modela i po tim cenama..isto mislim i za sandale nini balertanke pa za 000 dnara 3 maksimalno ja njih obujem za sledecu sezonu i tzo u dva para svakom i murni su celo naredno leto.. tako sam i prosle godine naletela u istoj radnji na ekstra snizenje i za samo 2000 i nesto dinara kupila im po dva para obuce od kojih neke nose i imaju i dan danas..secam se par jednih je bio nesto smesno oko 400-500 din a eto nisu bas skart tj za bacanje i pored nosaenja jos uvek im traju...i nosice ih sve dok im ne omale... tako da mi uskoro krecemo u sopiong psa kad se ponovimo pohvalicemo se vec.... | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | ovaj imamo i plavo beli a sad i zeleni luka pokazuje svoju majcu pidzamice gacice | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Baš mi se sviđa ovaj toy story underwear A i šorc na kocke... | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Secerrrr mi imamo zelene i crvene josh odavno, a sad su na snizenju samo crvene Ipak mi je potkosuljica sa bazom hit, a ukusi izgleda skroz slicni , mi se ovih bermuda nanosasmo samo tako | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala sandra i skljonco.... i mi imamo te sorceve odavno, ovde h&m nema skoro nikad rasprodaje i to je bezveze,,,,imamu ponekad samo 10 dana rasprodaju ali samo izbace par artikla...ali dobro, sta da se radi....sva sreca te ga ima a toy story obozavamo i luka i ja..... | ||
| |||
| srecna mama |
| ||
Expert Poruka: 1361 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Secer, super su stvarcice, a bokserice sa kobrom su mi extra;))) | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | hvala srecna mama....... | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | secer | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Secer sve mi je vrh, obozavam H&M A tek toy story Ljubomornaaaaaaa sam, hocu u H&M aaaaaaaaaaa Ja pre neki dan na brzinu uzela ovo ![]() | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | babily super vam je bade mantilic ko i gacice i potkosulja.... | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hvala T3, idemo na more uskoro pa ce gospodinu trebati. | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jao mantilic je kao izmisljen I ova sa "bukacicom " :0)
![]() a ove smo mi pazarili jer smo konacno nasli broj ![]() ![]() eto Promenjeno od skljonco 27/7/2010 16:20 | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Skljonco, majice sa aplikacijama su mi ekstra. Svaka cast. Zabu imamo i mi. Sto se tice Grubin sandalica, lepe su i mi smo pre mesec i po dana kupili slicne. Mada kad sam ga odvela kod ortopeda covek mi rekao da mogu da ih bacim u smece slobodno, da nisu dobre za decu jer im je djon jako tvrd (nije savitljiv uopste) a ja taman sto sam ih kupila. A za patike, nemam reci!!! Ima da dodjem da vam ih ukrademo. | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babily kostur je i meni hit | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Izgleda da svi imamo po Kermita u kolekciji Super su majičice,Garfild mi je baš simpa. | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Mi danas bili malo u kupovini Photobucket opet stavlja velike slike | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | A joj kakve su ove plave bermudice E pa i nama je danas vikend a ovo smo danas ulovili Baby K ,moje omiljene za bebice shmizlice i otpozadi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i da nam se bata ne naljuti [/IMG] Uploaded with ImageShack.us | ||
| |||
| secer |
| ||
Expert Poruka: 1273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: atina,gr | nije me bilo vise od dve nedelje pa sad sve da prokomentarisem... babily zute gacice su vrh vrhova!!! kako su smekerske!!! sandra, pidzama je moj favorit....mnogo je slatka! skljonco kad postavis stvari za devojcicu raspametim se....patike adidas su nemam komentar!!!!!! i onaj bodic ili stali vec babyK Promenjeno od secer 7/8/2010 23:14 | ||
| |||
| Dorothy |
| ||
Expert Poruka: 2272 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: NS | Jao, koliko preslatke odece ovde ima, bravo za mame!!! A one Adidas patike iz Disney kolekcije su mi vrh, i ja sam ih gledala za Mimi :-))) | ||
| |||
| njamiii |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 510 ![]() | Secer, joda je fenomenalan (a prstic presladak Babily, gde si uzela kompletic majica i gacice, bas mi se svidja? Pitanje za mame iz bg-a - da li neko zna gde za njih male ima da se kupe bokserice (kroj kao ove sa kobrom Skljonco, je li ova ova majca sa kosturom ed hardy? Ja sam jednom prilkom morala sebi da uzmem majicu sa garfildom, jer klinja nije hteo da izadje iz radnje bez nje. Grli me i ljubi samo kada nju obucem Sandra, gde si uzela ovu prvu majicu? Totalno je po mojoj meri, pun pogodak. Je li pidzama carter's? Evo i mi smo se malo ponovili | ||
| |||
| skljonco |
| ||
Elitni Član Poruka: 945 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jojjjjjjjjj cipelica Majica nije Ed Hardy nego je H&M, U Ed Hardy nemaju josh nista dugih rukava( bar ovde) to ce tek kasnije izbaciti Doroty patike su extra, sad su izbacili novu kolekciju, duboke crne i bele sa likovim iz Toy story. pozzz i vidjamo se verovatno iza vikenda | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Njamiii to sam uzela u Extreme Intimo. Super su mi cipeliceeee. Gde si ih uzela, i mi biiiiiiiii Evo mi poceli za jesen pripreme... Ova majica je zapravo neke tamno zelene boje, na slici ispade crna... Za pocetak sam uzela jednostavnije stvari, posle cemo i nesto zanimljivije | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| sandrabgd |
| ||
Expert Poruka: 1680 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: TU i TAMO | Njamii,ako misliš na ovu krem majicu,to je u stvari pidžamica,Extreme intimo, a ova druga jeste Carter's. Cipelice su vam super i mi smo šmeknuli jedne istog proizvođača Babily super stvarčice (kao i uvek). Evo još po nešto od nas: ![]() | ||
| |||
| Babily |
| ||
Član Veteran Poruka: 274 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sandra Necikine stvarcice su super kao i uvek. Svidja mi se bas prsluk ovaj zadnji, takav slican smo imali i mi. | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > Nalazite se na strani 19 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Slicice garderobe i obuce nase dece 2