![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
KolicaPređi na stranu: < ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 > Nalazite se na strani 75 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebi Oprema i Igračke | Format poruke |
| hippeia |
| ||
Expert Poruka: 4259 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Hipperium | Animetta samo mi napisi sta treba da se pogleda, pa cu pogledati prvom prilikom. Ta prodavnica je u centru, cim budemo tuda setali -nije mi pproblem da svratim uopste. BTW PegPerego Uno imaju nasi kumovi i kazu da su odlicna. | ||
| |||
| animetta |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 417 ![]() ![]() ![]() ![]() | Hip, kolica su Neonato, model Synchro sport.. Vidi koja im je cena i u kojoj boji imaju ako uopste imaju.. Ja cu jos videti za ova Peg Perego, njih ovde ima svuda tako da mi za njih nije problem.. | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | mi imamo bertonee kolica.. ovaj model istih je u pitanju samo su sivo plava ... http://www.ready.rs/products/Oprema-za-bebe/Bebi-Kolica/1623.sr.htm... e sad do skoro sam mu stavljala n esto kao deblju deku ispod njega da ne bi klizio,a sad je vec i prevelik za to em je toplo,pa sam mu je izvadila,ali sad nastade drugi problem,kaiseve nikako nemogu da fiksiram dotle da taman dopru do njega tj da budu stegnuti da mi preostaje da ih samo vezem,kako god ih namestim oni su lavbavi ima lufta i on klizi tj sklizne tako da pola koica zvrji prazno a njemu noge vise napolje..probala sam i sa tanjim prekrivacem,cebencetom nevredi opet sve zajedno sa njim klizi.. inace nemoze da se podesi polozaj za noge taj je jedan postojeci i vec fiksiran.. ima li neko ideju kako da resim ovaj problem.. kad lezi ne sklizne toliko ali kad je u polozaju od 45 stepeni u kojem i hoce samo da bude i da se voza..klizimo.. | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | ima li neko (ili neko njegov) iskustva s inglesina ottuto kolicima? | ||
| |||
| kicun |
| ||
Expert Poruka: 1729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LediIv mi imamo inglesinina zipp i mogu ti reci da su savrsena-lagana 1.5 kg laksa od ostalih kolica, lako se sklapaju i rasklapaju, bas smo zadovoljni i mocice da nam sluze jos dugo. | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | hvala, kicun, na brzom odgovoru. i moja jetrva ima zippy, ali ne znam nikoga ko ima ottuto. stavise, nikad nisam videla nekog u gradu da ih ima... ne znam zasto ona nisu popularna, kad su zippy prilicno popularna | ||
| |||
| animetta |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 417 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo ja da objavim da je moja potraga zavrsena! Juce smo kupili Peg Perego Uno i P R E Z A D O V O Lj N I smo izborom! E za kraj evo slicica da vidite i sami.. Da ne bih objasnjavala svaku sliku posebno stavila sam da vidite kako se samo rucka prebacuje pa beba gleda u mamu i od mame, letnju varijantu, varijantu kad beba sedi i zimsku varijantu kad je skroz zatvorena.. ![]() | ||
| |||
| roko |
| ||
Elitni Član Poruka: 980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Animmeta savršena suuu | ||
| |||
| roko |
| ||
Elitni Član Poruka: 980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Animmeta savršena suuu | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | animeta ja nigde nevidim sliku kolica???? | ||
| |||
| kallinas |
| ||
Član Poruka: 30 ![]() | Da li znate, imaju li negde da se kupe klasicna kolica, ona glomazna, koja ne mogu da se saviju dvadeset puta? Postoje li kolica u svetlijim i veselijim bojama, ja vidjam samo crna, siva, braon. | ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | Da li znate, imaju li negde da se kupe klasicna kolica, ona glomazna, koja ne mogu da se saviju dvadeset puta? kalina nerazumeh bas najbolje tvoje pitanje tj na koja kolica i model istih tacno mislis..moze li po mogucstvu ako imas koja slikica da znam o cemu pricas pa da ti isto tako ako mogu i pomognem.. Postoje li kolica u svetlijim i veselijim bojama, ja vidjam samo crna, siva, braon. naravno,za devojcice imas u tamno/svetloj roze boji,ljubicastoj,narandzastoj.. za decake u tamno/svetlo plavoj,svetlo zelenoj,krem,bordo,crvenoj,zutoj..itd... posto vidim da ti je termin blizu nosila decaka ili deojcicu zelim da izaberes kako pravi model tako i boju za svoje dete... | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Misliš na ovako nešto?
| ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | malisha asto posto su to ta i ja sam razmisljla da na takva nmisli..jos ja sam ih imala ko beba..samo meni se na izgled uopste nesvidjaju to su ta duboka ,neznam nisam ih nikad uzivo probala ..mozda su i dobra.. kalina vidi i raspiotaj se po radnjama ako ih bas zelis mozda i nadjes takva.. | ||
| |||
| malisha75 |
| ||
Expert Poruka: 1585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Tu i tamo | Misliš na ovako nešto? Ova kolica su Inglesina, klasični model. Meni su prelepa, takva smo mi imali kao deca, ali mislim da za današnji stil života nisu praktična.
| ||
| |||
| T3 |
| ||
![]() Expert Poruka: 8759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Zrenjanin | malisha asto posto su to ta i ja sam razmisljla da na takva nmisli..jos ja sam ih imala ko beba..samo meni se na izgled uopste nesvidjaju to su ta duboka ,neznam nisam ih nikad uzivo probala ..mozda su i dobra.. kalina vidi i raspiotaj se po radnjama ako ih bas zelis mozda i nadjes takva.. | ||
| |||
| kallinas |
| ||
Član Poruka: 30 ![]() | Ej hvala oboma, jeste, na ova sam mislila! Znate li gde mogu da se kupe i koliko kostaju? Hvala ti malisha! T3, ja sam do sad videla samo jedna kolica koja su bila crveno-bez kombinacija, ostalo sve uglavnom ima crnu za podlogu, ili neku sumornu sivu... | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | kallinas, inglesinu drzi enci menci, ja sam nekakva ovakva vidjala u enci menciju u tc usce. inglesinu ima jos i meda shop u piramidi, ali sam tamo bila pre neki dan i mislim da nisam videla ove modele. kolica jesu lepa, ali se slazem s malishom - ne deluju mi bas prakticno, mada mozda izgled vara. u svakom slucaju, koliko se secam, bila su jaaaako skupa. a kolica ima u svim mogucim bojama, ne znam gde si do sad gledala? inace, taj enci menci u uscu je mali, u njihovoj radnji u zemunu u glavnoj ulici imas mnogo vec izbor raznih kolica. takodje, meda shop ima veliki izbor, kao i turbolimac (npr radnja u uscu, preko puta enci mencija), pa mozes da pogledas. Promenjeno od LediIv 29/6/2010 07:51 | ||
| |||
| rainbow |
| ||
Expert Poruka: 1324 ![]() ![]() ![]() ![]() | Takva kolica u enci menciju kostaju 94.990din, a stvarno su predivna i bude neke lepe i nezne uspomene | ||
| |||
| kallinas |
| ||
Član Poruka: 30 ![]() | auu!!! mnogo je nisam ni ja narocito prakticna osoba, tako da biram kolica prema sebi haha :D e hvala puno na ovim informacijama,jos jedino sto ne znam jeste gde je meda shop.nedavno sam bila u piramidi u potrazi za tom prodavnicom, i nismo je nasli. | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | e i ja sam je malo teze nasla, i to tek posle uputstva. meda shop ti je u onoj "sporednoj" zgradi, ako se secas gde su nekad bile u prizemlju cipele grafitti, a sad ima neka snoopy radnja koja ima dosta uocljivu tablu pa se lako vidi. tu u tom hodniku dole ima takodje neka bebeca radnja. tim hodnikom ides ka 70. bloku, i kad dodjes prakticno do kraja hodnika imas stepenice. popnes se uz te stepenice i tu si. posto je sama radnja prilicno mala, sva kolica su izlozena na toj kao galeriji, tj. hodniku gde su stepenice, tako da kad jednom nadjes stepenice, ne mozes da promasis | ||
| |||
| isidora88 |
| ||
Slučajni prolaznik Poruka: 4 | htela bih da vas zamolim za pomoc. svidjaju mi se jako kolica QUINNY BUZZ i zanima me gde u novom sadu ili beogradu mogu uzivo da ih vidim i koja je njihova cena? posto ce beba biti rodjena na zimu ako bog da zanima me i cena korpe za kolica koja mogu na quinny? hvala unapred,nadam se da cete mi pomoci jer bih sto pre da odlucim koja cu kolica jer treba finansijski da se organizujem :-) | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | isidora, quinny imas u turbolimac radnjama. ne znam da li postoji turbolimac u novom sadu, ali u beogradu ih ima nekoliko - kod cumicevog sokaceta, u tc usce, u onoj velikoj idei na bezaniskoj kosi. ne mogu da se setim da li ima jos negde. quinny su dobra i kvalitetna kolica, dobro se upravljaju, ali je meni kod ovih konkretno mana sto se ne obara naslon nego samo celo sediste, a uz to su i jako teska. kao i sva quinny kolica, prilicno su skupa. ne znam tacno cenu, mislim da je ono osnovno oko 35.000, ali je vazno obratiti paznju sta ulazi u tu cenu a sta se sve placa odvojeno. koliko sam videla kod quinny (mada moram priznati da nisam obracala bas paznju), sve zivo se placa odvojeno, tako da na kraju platis bas dosta da bi dobila ono sto kod nekih kolica dobijas uz kolica (korpa, autosediste, muf za noge, navlaka za kisu, torba za bebu, itd). tako da dobro preracunaj koliko ce te izaci sve zajedno. | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| isidora88 |
| ||
Slučajni prolaznik Poruka: 4 | hvala na odgovoru. ja bih kupila taj osnovni deo kolica i nosiljku koja ide na kolica jer cu imati zimsku bebu,autosediste mi ne treba,to cu dobiti .ako neko zna i tacne cene kolica i nosiljke bih mu jako zahvalna:-) | ||
| |||
| LediIv |
| ||
Expert Poruka: 3216 ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: beograd | moguce da imas na sajtu turbolimaca. ali obrati paznju, mislmi da se kod njih sve uzima odvojeno, cak i stvari tipa nadstresnica za sedista, korpa za stvari i slicno, sto se kod ostalih kolica podrazumeva da dobijas u paketu. a to ti sve bude po par hiljada, pa se na kraju bas nakupi. cini mi se da sam bas za ta kolica videla (ili neka druga od tih vecih quinny) da je samo muf za noge nekih 5000. dobro se raspitaj pre nego sto kupis. najbolje ti je da odes u radnju pa porazgovaraj s prodavacicom sta ulazi u cenu, a sta sve moze da se kupi odvojeno i koliko kosta, da ne nagadjas ovako bez veze. samo razmisli unapred sta ti je vazno da imas - ako ce ti se beba zimi voziti u sedistu, mislim da ti je muf bitan. navlaka za kisu je svakako vazna. meni bez korpe za stvari (one korpe ispod sedista) nema zivota razmisli sta ti je vazno pa idi do radnje i raspitaj se sta uopste imaju kolica, i po kojoj ceni | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 > Nalazite se na strani 75 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Kolica