Roditelj Portal - Informativni portal za roditelje
Roditelj Portal - VestiBebaRoditelj Portal - Clanci
Roditelj Portal - ForumBebaRoditelj Portal - Kontakt
Nega Beba Beba Beba
  Roditelj Portal Web Sajt   | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika Jezik   
Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija )Twitter Facebook

Прилагођена претрага

Lepljiva Klub trudnica - trece tromesecje
Pređi na stranu: < ... 104 105 106 107 108 109 110 >
Nalazite se na strani 110 [25 poruka po stani]
Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme
   U IŠČEKIVANJU -> TrudnoćaFormat poruke

malena89
Poslato 8/9/2010 23:45 (#732654 - je odgovor na #712055)
Naslov: Re: Klub trudnica - trece tromesecje

Expert

Poruka: 1876
1000500100100100252525
singi cestitke!!! jel seka ili bata?
jeko srecan mini rodjendancic!!! bas masha lepo napreduje... mi u petak punimo mesec dana i zakazali su nam vakcinu u 11h tako da kad se vratim ja cu vam javiti kako smo mi napredovali...
sto se tice izmuzavanja po meni je avent stvarno najbolja... ali ja koristim chicho onu sto samo izvlaci mleko i iz nje se mleko baca.. a izmuzam se nekad jednom nekad triput dnevno... zavisi kako kad imam vremena od andreja...

posalji status na Facebook  
Vrh stranice Dno stranice
skljonco
Poslato 8/9/2010 23:45 (#732655 - je odgovor na #732638)

Elitni Član

Poruka: 945
50010010010010025
Duki i ja kazem nema logike , ato sam tek danas provalila da je to termin po zadnjoj menst.Ma dok mene bab ne do'vati nema nista .Joj mogu misliti kako te sad sve to smara ok CR i prirodnog , i ja sam se onda smorila kad se beba nije okretala.Da sam prvi put isla na CR mislim da bih to opusteno podnela, a ovako me smaralo to sto sto sam prvi put isla prirodno pa sad da idem na CR, mada ni to se nikada ne zna.Samo Boze pomozi da sve ide kako treba .Mozda ako imash poverenja u dr i posto je Eva sitnija, ne znam , ja znam da se ne bih usudila,opet i da se namucish i na kraju opet na CR da idesh , n i to nije resenje.Znam sto ti razmisljaas, zbog Joce posle i oporavka, ja kada sam videla kako je ova prijateljica ovde posle tri dana kuvla rucak ,lepo sam se smorila ,jer sam kontala gde sam ja pristala sa malim detetom i mi sami ako odem na CR,bash sam se smorila,al eto kazem ti ,koliko sam nekada govorila ma ja bih odamh cr tako sam sad nesto bila uzdrzana.Ali opet Duki najbitnije je da beba ne pati, a to svakako nece biti slucaj ako odesh na CR,uzgred tebi je i mama tu, tako da ne treba bsh puno da brinesh .
Danca ja sam tek sad skontala da si ti neki dan pisala koje pelene zelish da koristish.Ima ih Mothercare,ja gledala i posle na njihovom sajtu nadjem iskustva roditelja i kao i uvek ,pola ih je prezadovoljno a druga polovina se pokajala,tako da probaj ,volela bih da se uhodate sa tim ,Inace mi za ime nashe shmizle samo naslucujemo, salim se tata je rekao da mu se svidjaju Dunja i Lena, al Chenca ju je krstila u Visnju i tkao je zove kaze sve dok ne bude zvanicno ime dobila
Bobo i j a se slazem da je za strije najzasluznija genetika, meni nista ne pomoze,posle su se povukle, sad sam se manje ugojila i manji mi je puno stomak aone samo nicu a ja se mackam ne znam vise ni cime nisam,tako da...moja koza je presuva ja imam skoro const kilazu od srednje skole+_ 2,3 kg al 56,7 ne prelazim i normalno da je ovoliko rastezanje shok za moju suvu kozu.A npr celulit mi se pojavio i u prvoj trudnoci i sada nesto malo i to uglavnom na mestima na kojima se vidi da sam se ugojila ,npr iznad kolena-butine i posle nestao, sam od sebe kao sto je i dosao.
Eto ja isla da procitam Aniji pricicu pa zaspala s'njim sad sam kao naspavana, aevo i shica me gura ne odgovara joj polozaj.Odoh da se namazem protiv svraba pa na spavanjac,svrbi i dalje al Bogu hvala manje!

ili ili
Poslato 9/9/2010 05:19 (#732661 - je odgovor na #712055)
Naslov: RE: Klub trudnica - trece tromesecje

Član Veteran

Poruka: 158
1002525
Dobro jutro!
Procitala sam vas sinoc, ali nesto nisam imala zivaca da kuckam.
Malkice sam se smorila kod dr.
Prvo su bile lepe vesti: kontrakcije pocele vide se na ctg, Ukiju nije vise pupcana vrpca oko vrata, ima 3.691gr.(mislila sam bice 4.000), sve ok.Smejali se kako je stucao sve vreme i sutirao pravo u sondu, kaze dr bas ga nerviram pogledajte sta radi.
A, onda kaze: e ovo mi se ne svidja, polozaj mu je ukoso, glavica nije lepo dole pravo prema porodjajnom kanalu, vec je vise negde izmedju mog levog kuka i por.kanala. Iskosio se mangup i dr misli da je to opet od pupcane vrpce koja je sada negde preko njegovog ramena i izgleda kao da ga vuce u taj polozaj.Sledih se za trenutak, pa karlicni porodjaj je pesma za poprecni, o tome sam citala nesto, moze beba da krene ramenom, rukicom i moze da bude bas bzvz.
Onda mi je odradio onaj zestoki pregled...stigao mi odozdo pa do malog mozga cini mi se,kaze dva prsta otvorena i da se ne sekiram ako mi se pojavi sukrvica. Sinoc nista, ali malopre kada sam ustala pojavilo se, bez dvoumljenja to je taj cep sto i treba da ispadne, nema puno, ali krenuo je.
Sve u svemu, u petak idem u NF na ctg i da me pregleda opet, a u nedelju sigurica ostajem u bolnici i stize vam drugar!
Ispricah ja vama svoje mukice...a sinoc me svi zvali da cuju sta ima novo i ja nisam imala zivaca da pricam samo sam odgovarala, sve je ok u nedelju se poradjam i tako. Nesto samo vama mogu da se pozalim i sve ispricam jer vi me tacno razumete sta pricam i cega me je strah u to sam sigurna. I ne smarate me....

Singi, cestitam ti lepoticu!
Jeko, Jaco, tek sada vidim koju ste vi brigu prebrinule i sada uzivate sa mackicama! Ljubim ih ja tako medene!
Dragana i mene je smarao i juce forum! Jel zavrsi ti radove?
Danca, puno sam razmisljala o tim pelenama i mislim da su skroz dobre, ali kako mi se priblizilo, a ja troma i nikakva, a pampers na svakom cosku, ja kupih pampers, 20 tetra i 10 svedskih...pa cu videti sta cu posle, mozda ih i kupim, a ako ne dokupicu jos neku tetra.
Mislim da nije strasno to sto te boli, isteze se sve dole, pritiska nerve, sprema se...neko ima manje a neko vise tih simptoma...blizi se i tebi Danca draga!
Skljonco jbm ti te termine, uvek su me samo zbunjivali, evo mala pomoc, meni je zadnja menst. bila 08.12, termin mi je po uz od starta 15.09, porodicu se 12.09, a dr kaze da bi do kraja sledece nedelje kada god da se desi bilo regularno. Tako da se kod mene uz pokazao kao prilicno tacan.
Ducki, meni dr ne predlaze cr jos uvek i ako je Uki ovako blesavo ukoso...ali ako tako i ostane i ako mi predlozi u petak, prihvaticu 100%, jer znam da oni nece da ga rade ako nije neophodno ili ako izricito ne trazis, a ako vec predlozi znaci da je za dobrobit bebe i onda necu ni da razmisljam dalje. A skoro sve devojke koje su se porodile na cr su uglavnom zadovoljne, uvek ima izuzetaka, naravno. Znam samo da su te rane zanemarljive i skoro da se ne vide. Trbusnjake neces moci da radis bar mesec do dva dana sigurno, ali sredices se posle, kud si ovih 9 meseci, izdrzaces jos to malo...a dotle ce dizanje i spustanje i nosanje bebanice raditi polako svoje, zar ne?
Chenchaaaaa, kuckamo se u nedelju, spremaj se rodice moja! i ljubi Bogdana i skitajte cim on bude mogao, jer za koji dan nece ti vise biti do setnje i sretanja ljudi i njihovih tupavih pitanja

I za kraj svima

ili ili
Poslato 9/9/2010 05:41 (#732662 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

1002525
E, Ducki sada nadjoh na netu, kod carskog reza i posteljicu izvade oni tokom intervencije...

dragana.srb
Poslato 9/9/2010 06:59 (#732666 - je odgovor na #732638)

Ekstremni Član

Poruka: 544
50025

duckiduca - 8/9/2010 22:28 Samo citam o cr i sve vise hocu prirodno a opet se bojim zbog njenog polozaja...lepo ne znam sta da radim..ja sam se namucila na porodjaju sa Jocom a sutradan sam bila kao nova..ni jedan jedini koncic me nije boleo...a ovo kada citam u cr ne svidja mi se uopste..i jos se plasim oko laktacije mleka...ja bih sigurno izabrala spiralnu anesteziju i znam da odmah posle beba moze da dojku ali covece taj rez na tibi...Posle koliko mogu da radim trbusnjake? Kako stomak izgleda posle? Kako vade posteljicu? Vaginalno ili kroz stomak? jbt nista ne znam...ma sva sam .... Dragana samo se Singi porodila hehe jos niko nije...

Ducki nemoj se plašiti carskog, nemaš razloga. Evo mene čeka drugi carski i skroz sam ok. Inače, posteljicu vade odmah posle bebe i sama operacija traje 45 minuta. Što se tiče reza nije strašan ni ne vidi se kad obučeš gaćice jer je bikini. Meni je mleko nadošlo već treći dan. Ako te zanima da li boli, boli rana ali ti ćeš se svakim danom osećati sve bolje i bolje. Mene je jedino mučio dren ali  ga ne stavljaju svakoj ženi. Ja sam sedmi dan došla kući kupala, hranila bebu, nosila bez problema, a tek petnestog sam skinula konce. Skidanje konca se i ne oseća. Samo hrabro!

LediIv
Poslato 9/9/2010 07:43 (#732676 - je odgovor na #732666)

Expert

Poruka: 3216
20001000100100
auuuu, ala ste se raspisale , nema sanse svega da se setim...
ali cega se sigurno secam, JASMINA, samo 5 kg!?!?!?! pa kako, zeno, ja toliko nabacim za dva meseca u trudnoci!? zavidim ti da sam sva zelena
singi, cestitke za bebu!
ili ili, tako su i meni s ivanom procackali u petak, ispao mi taj cep posle podne, u nedelju sam imala zakazan porodjaj i do tad nije krenulo samo.
sto se pumpice tice, ja mislmi da je stvarno korisna, i to vec u porodilistu. narocito u srbiji u kojoj ti na podoj donose situ i presitu bebu, bez pumpice cete em da stradate, em mleko nece da krene kako treba. doduse, kao sto rekoh, ja sam se s dojenjem bas patila, mozda mamama kojima to ide lakse sve to nije ni potrebno.
i mi smo se izgleda konacno dogovorili za ime. bice igor, bar ako ne smislimo nesto drugo, a cisto sumnjam da hocemo jer smo jedva teskom mukom i do ovoga dosli. nije bas da smo odusevljeni, ali nam je to nekako kompromisno resenje. jedino me nervira sto ispadosmo kao neki teski rusofili, lena, ivan i igor. mada ja lena uopste ne dozivljavam kao rusko ime, ja sam to ime smislila za lenu dok sam zivela u svedskoj, gde ima milijardu lena (doduse, u starijim generacijama, ali to nije bitno). ma kako god, meni su lepa imena, kratka, relativno laka za izgovor pa to im je sto im je. ako im se ne svidja neka menjaju kad porastu . meni je samo zato bilo zao sto je decko ovaj put, jer smo za devojcicu imali spremno, mada to naravno nema veze i jedva cekamo i ovog batu, samo da je ziv i zdrav. jos kad bi bio i dobra beba na sestru, a nasuprot bratu, ih, pa gde bi nam bio kraj .
ducki, ne brini se toliko za kilazu, naravno da si mirniji kad je beba krupnija, ali eto i ja sam rodjena s 2900 i bila uvek zdrava, i sad sam zena i po
mene ledja odvaljuju, osecam se kao da sam vec uveliko usla u deveti, a jos ni u sedmi nisam usla. s lenom sam do poslednjeg dana mogla da trcim, bukvalno, s ivanom su me poslednjih par nedelja boluckala ledja, a sad me povremeno bas odvaljuju. narocito kad setam. juce smo napravili bas dobru turu (svako dete u po jedna kolica, a mm i ja gurali, i tako su i zaspali uvece napolju, pa smo ih samo prebacili u krevete ), i ja sam se na kraju jedva popela do kuce.
malisha, klinci uzivaju u novim krevetima, a i mi s njima, sad mozemo ad lezimo izmedju njih i da im citamo pricu, a i mogu ti reci, bas su udobni kreveti, daleko udobniji od ovog naseg ffrancuskog lezaja na kom spavamo.

danca
Poslato 9/9/2010 08:45 (#732687 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

Poruka: 227
10010025
joj, boli, boli, boli... ne znam vise sta cu sa sobom. ni jedan polozaj mi ne odgovara, a najgore je kad sedim (treba danas izdrzati poslednji dan na poslu, al' dobro do 1 samo, pa cu valjda nekako izdrzati). Celu noc nisam spavala, bila sam nesto nervozna, onda sam imala kontre, ali nisam merila vreme na koliko, i zbog kicme nisam mogla da se namestim, onda je bilo neko nevreme i puno je grmelo... aaa... uzas, sad sam sva slomljena. Jedva cekam sutra pregled u bolnici i ctg, da pitam sta je to dole sto me boli, bas ne mogu vise...

Da preciziram za pelene... nisam imala nameru da koristim obicne pamucne pelene, jer u pravu ste... ko to da pere i pegla... kupila sam neke pelene koje izgledaju kao pampers (samo su u raznim bojama i mnogo su slatke), sastavljene su iz tri dela koji se kace jedan na drugi. unutrasnja dva dela su od bambusa, a spoljni je od nekog finog pamucnog metarijala, ima dva sloja od kojih je jedan sa unutrasnje strane presvucen nekim nepromocivim metarijalom, tako da taj spoljni deo ne propusta. Kad se peru, uglavom se peru ta dva unutrasnja dela, a ovaj spolji samo ako se bas uprlja. Ne peglaju se i suse se za 2-3 sata. E sad, ja sam kupila samo 5 (jer ipak 100e 5 pelena), pa cu videti kako se budem snalazila, mozda dokupim jos 5.

Jekko, srecan mini rodjendancic i bravo za veliku devojcicu. Ajde stavi nam neku slicicu da vidimo kakav je medic!!

Singi, cestitamo devojcicu!! Nek ti je ziva i zdrava 100 godina!!

Malena, kako napreduje tvoj momak? Ajde dajte te slicice da vidimo andjelcice... bas smo radoznale..

Ili ili, znaci ako ne krene samo do nedelje, onda u nedelju sigurno... Ajde ti da povuces nogu, pa ima nas jos posle kandidatkinja...

Joj kad pricate o dojenju i problemima, mene bas uhvati neka panika. Valjda cu sve znati kako sta treba. Ja sam bas puno citala o tome, kupila sam i jastuk za dojenje... al' kad bude bilo do toga, ko zna da li cu znati...

Za strije ste u pravu, sve je u genetici. Meni srecom jos ni jedna nije izasla, ali zato celulit... katastrofa... uvek sam imala pomalo, jer sam inace bucka, ali nikad ovoliko. Ma mislim da su mi i ruke pune celulita. Al' sad me Skljonco utesi kako je nestalo posle porodjaja, pa se i ja nadam tome. Ako ne namucicu se silno da to skinem.

Odoh da radim, bar da privodim kraju posto je poslendji dan. Cmokic za sve tibe, i za nove mamice i bebice

chencha
Poslato 9/9/2010 08:47 (#732688 - je odgovor na #732676)

Član Veteran

Poruka: 135
10025
Dobro jutro drugarice!

Ili, ja sam spremna i za nedelju, a i za ranije ako bude trebalo Necu te tesiti oko polozaja bebice jer vidim da si ti vec sama sa sobom raskrstila i resila da ces poslusati dr-a sta god predlozi i to je super, imas poverenja u njega i samim tim pozitivan stav prema porodjaju kakav god on bude Verujem da bi i Duci bilo lakse da odluci i da ne bi imala toliko nedoumica kada bi u Norveskoj imala svog doktora u kog ima puno poverenja. Ja isto ne preispitujem odluke svojih doktora ( ni ovog sto mi vodi trudnocu ni onog sto ce me, nadam se, poradjati), bas im verujem i totalno sam im se prepustila.

Skljonco, ne znam da li su ti rekli u apoteci, sve te antihistaminske (mislim da sam dobro napisala)) kreme treba da se mazu u najtanjem mogucem sloju. Ja sam pre par meseci imala neki osip po stomaku ( za njega dr rece da je "trudnicki" ) i mazala sam daktanol, pa mi je dr rekao kako treba da ga nanosim. I da, pre mazanja nikako nemoj da se ceskas, valjda tako skines povrsinski epitel, pa onda nije dobro da krema dodje preko.

Nije mi bas najjasnije to odredjivanje termina po UZ-u, onda bi sve bebe trebale da se radjaju sa tacno 3,5 kg (to je valjda prosek na UZ-u), nema mi bas logike takvo odredjivanje Mi sve razmisljamo "jao samo da beba nije sitna", a meni kuma kaze da su im na vezbama neonatolozi govorili da su najstabilnije (zdravstveno) bebe rodjene sa 3kg (+- 100g).

LediIv, tvojoj deci se i na slikama vidi karakter (bar onako kako ih ti opisujes): Ivan djavolast, a Lena andjelce malo

Jeko, Jaco, Malena, majkice mlade nase lepo rece Ili - blago vama, vi ste vase pregurale, i pri tom ne mislim samo na porodjaj nego i na prvih mesec dana bebinog zivota koji je (bar meni bio) najstresniji za vas!

chencha
Poslato 9/9/2010 08:58 (#732694 - je odgovor na #732688)

Član Veteran

Poruka: 135
10025
Danca, spasce celulit posle porodjaja, meni je nestao cak i pre stomaka Ti is s zalila na oticanje, verovatno zato imas i celulit - zadrzavala si malo vise vode.

Kad smo kod oticanja, nikako da napisem Jovani: jedini lek protiv oticanja u trudnoci je da totalno izbacis slano (suhomesnasto nikako , rucak bez soli, grickalice , od mlecnih pr. samo mlade sireve i pavlaku...). Ja to iz iskustva, bas sam se namucila sa oticanjem u prvoj trudnoci, pocela sam oticem jos u 4-5 mesecu, bila sva kao Fiona iz Sreka i na kraju mi jedino pomogla neslana dijeta. Nazalost, ja sam glupaca, krenula sa njom tek poslednji mesec trudnoce kada mi je i pritisak porastao

Promenjeno od chencha 9/9/2010 09:03

lavanda
Poslato 9/9/2010 09:19 (#732699 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

1002525
jao drugarice sto ste vredne! Volim kad ima ovako mnogo materijala za citanje, ali je problem da popamtim sta sam sve htela da kazem...
Danca stvarno imamo iste probleme, i ja sam nocas uzasno spavala! Samo sto mene ne boli kicma nego kukovi i karlica. Okrenem se na jednu stranu, pa ne moze, pa na drugu..pa hukcem pri svakom okretanju. U 5-6h budjenje i to je to sto se tice mog spavanja. Te pelene sto si uzela su izgleda bas super, mada skupe ali ako su stvarno tako dobre onda se sigurno isplati.
Ili bas nezgodno za polozaj bebe, mada su u NF super doktori, sigurno ce izabrati najbolju opciju. I meni se nekad cini da je moja beba poprecno jer ga osetim kako mi gura negde oko leve strane karlice, valjda mu je tu glava a desno razvlaci nogama. I ja sam uzela isti broj pelena, pampers, 20+10 ovih obicnih pa cemo videti kako ide.
Skljonco mislim da si ti rekla da ti je zadnja menst. bila 14.12. Tada sam i ja imala, a meni je termin 21.09. Po UZ mi nista nisu rekli, ja se nadam da necu preci termin, bas sam nestrpljiva!
Eto jos svasta sam htela ma svraticu ponovo.

JovanaV
Poslato 9/9/2010 10:04 (#732710 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

Poruka: 134
10025
Samo da vas pozdravim. Nemam puno vremena da citam, po nesto jesam.
Nisam videla da mi je neko napisao za kremu protiv strija?
Ni da li multi mum lanolin treba koristiti npr. zadnje nedelje pred porodjaj, cisto preventivno?

Ljubim vas sve.

danca
Poslato 9/9/2010 10:05 (#732711 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

Poruka: 227
10010025
E Lavandice, i mene isto karlica i kukovi i donji deo kicme otkidaju... sto ti kazes, hukcem svaki put kad treba da se okrenem u krevetu. A i beba mi je bas tako namestena, nogicama me gura sa desne strane u rebra, a dole na levi kuk... kakva slucajnost...

Skljonco, sto kaze Lavanda, ni ja nista ne razumem oko tog tvog termina. I ja sam potpuno isto imala poslednju menstruaciju 14.12 i termin mi je 21.09... ti se ipak pripremi za taj neki datum, pa ako bude posle ok... ne znam kako to racunaju tamo kod vas...

JovanaV
Poslato 9/9/2010 10:44 (#732719 - je odgovor na #712055)

Član Veteran

Poruka: 134
10025
Evo pronadjoh, Boba je pominjala kremu iz DM-a ali eto trudnicki mozak bas ne radi, to je za bradavice, a ne za strije.

Ali mislim da je neko hvalio neku kremicu za strije iz DM-a.

skljonco
Poslato 9/9/2010 11:00 (#732724 - je odgovor na #712055)

Elitni Član

50010010010010025
ehej drage,vidim muku mucite da se namestite u krevetu.Ja nocu kad se probudim da idem u wc i kad hocu da ustanem , dok izvadim jastuk izmedju nogu prodje 10 minuta a tek onda taj bole dole, karlicno dno,pritisak na samu "drugaricu" ma uzas, al to je sve normalno, beba pritiska glavicom i onda su reakcije takve- to sam pitala .Danca, Lavanda meni zadnja bilsa 19.12.U srbiji su mi odredili ono po skolski 26.09.Dodjem ovde na drugom Uz baba kaze 27.09, ja kao ok.Onda na proslom EXUZ dr kaze po velicini bebe 25.09 ovako i dalje 27.09, ij onda sad neki dan ovaj lik,sto mi uopste nije jasno , obzirom da su sve mere po skloski u dan se podudarale sa Uz trudnocom ,on napisao da mi je po amenoreji 05.10 a po UZ 02.10, - nigde veze al ajde u petak cu ja kod babe .IInace zvali su me za rezultate , ok mi je urin bila sam se prepala zbog tih belacevina,jer mi se pojavio svrab.
Chenca draga mazem tanko sto manje mogu i sto redje, sad prolazi tj ne svrbi nenormalno.
Ili ovoj prijateljici ovde je bebac do kraja bio u tom blago kosom polozaju i jos joj bila placenta previa, al na kraju pred porodjaj sve se lepo namestilo , tako da polako,veruj dr i sve ce biti super.Ih sad si ti u euforiji , ko ce iscekati nedelju !!!
Lady citala sam kada si pisala da ste se sa Ivanom bash namucili, joj i mene je toga strah jer mio je Ani bio beba za pozeleti , al eto ,polako, valjda nismo bash toliki baksuzici .
Ostale pozzz.Danca drz se draga , davno smo ti rekli da ces ti iz office-a na porodjaj.Btw te pelene su bash skupe
odoh sad , tipkamo se danas

skljonco
Poslato 9/9/2010 11:02 (#732725 - je odgovor na #712055)

Elitni Član

50010010010010025
ehej drage,vidim muku mucite da se namestite u krevetu.Ja nocu kad se probudim da idem u wc i kad hocu da ustanem , dok izvadim jastuk izmedju nogu prodje 10 minuta a tek onda taj bole dole, karlicno dno,pritisak na samu "drugaricu" ma uzas, al to je sve normalno, beba pritiska glavicom i onda su reakcije takve- to sam pitala .Danca, Lavanda meni zadnja bilsa 19.12.U srbiji su mi odredili ono po skolski 26.09.Dodjem ovde na drugom Uz baba kaze 27.09, ja kao ok.Onda na proslom EXUZ dr kaze po velicini bebe 25.09 ovako i dalje 27.09, ij onda sad neki dan ovaj lik,sto mi uopste nije jasno , obzirom da su sve mere po skloski u dan se podudarale sa Uz trudnocom ,on napisao da mi je po amenoreji 05.10 a po UZ 02.10, - nigde veze al ajde u petak cu ja kod babe .IInace zvali su me za rezultate , ok mi je urin bila sam se prepala zbog tih belacevina,jer mi se pojavio svrab.
Chenca draga mazem tanko sto manje mogu i sto redje, sad prolazi tj ne svrbi nenormalno.
Ili ovoj prijateljici ovde je bebac do kraja bio u tom blago kosom polozaju i jos joj bila placenta previa, al na kraju pred porodjaj sve se lepo namestilo , tako da polako,veruj dr i sve ce biti super.Ih sad si ti u euforiji , ko ce iscekati nedelju !!!
Lady citala sam kada si pisala da ste se sa Ivanom bash namucili, joj i mene je toga strah jer mio je Ani bio beba za pozeleti , al eto ,polako, valjda nismo bash toliki baksuzici .
Ostale pozzz.Danca drz se draga , davno smo ti rekli da ces ti iz office-a na porodjaj.Btw te pelene su bash skupe
odoh sad , tipkamo se danas

duckiduca
Poslato 9/9/2010 22:56 (#732787 - je odgovor na #712055)

Expert

Poruka: 3393
20001000100100100252525
Hehe i ja sam imala poslednju menst. 14.12 haha
mada moja mala kasni 2 dana pa je zato termin 23.sept.

Ili..Ili videces Uki ce spustiti glavicu kako treba za porodjaj u to sam sigurna. I to sto kaze Chencha i ja bih bila mirnija da imam svog doktora ovde..ovde nikad ne znas ko ce ti doci..nit znam ko ce mi biti da porodjaju..mislim da cu ga upoznati 20.sept ako se ne porodim pre..pre dva dana sam bila zatvorena skroz a sada sam otvorena pola prsta hehe..i danas su mi bile mokre gacice i ja mislila puko mi vodenjak a nije..pa sta je jbt onda to..nisam glupa i znam kada se upiskim..ali bar su videli da sam otvorena malo hehe..pa mozda se i porodim prirodno...JA SAM PANICARKA GADNA TEK SADA VIDIM..A NA CTG DANAS OPET NI JEDNA JEDINA KONTRA A EVA JE SPAVALA SVO VREME NI JEDAN POKRET NIJE NAPRAVILA..JADAN MOJ MM SAMNOM...

Ja opet kazem taj doktor sto ti je rekao da je termin 05.okt nije NORMALAN (Skljonco) Pa da sutra ides kod "babe" pa ce ti lepo baba reci..

Jovana ja sam hvalila kremu za strije i odlicana je. Zamislite sveki mi je kupila skupu kremu za strije za rodjendan hehe...pa hvala joj..

ljubimo vas

Administrator
Poslato (#732790)
Naslov: Google Oglasi

Google Oglasi

Poruka: 1
10010010025

-----
skljonco
Poslato 9/9/2010 23:12 (#732790 - je odgovor na #712055)

Elitni Član

50010010010010025
zatisje , ja sam ad usla ,sramote dete napolju do pola 2 uzas,uzxas, al toliko je bilo divno nocas da smo prosto svi uzivali, Ani njavise .Ja sam jedna kravica , ne znam sta sve nisam u sebe spakovala, kad smo ustali iz restorana, raskopcala sma pantalone jer sam mislila da cu crci .Bash ga preterah sa sve sladoledom na kraju .A obukoh veceras pantalone koje sam kupila kada sam se porodila s Andrijom , i samo sam ih tad obukla par puta,posle mi bile velike,veceras ih opusteno zakopcah,ovo su klasicne uske pantalonice, al malopre me izdadoshe .
E Duki,oce svekrva da joj budesh lepa ,polako , normalno je da se plashimo i panicimo, ja sad nesto sve kao ma nece josh.Jbt nisam spakovala ni emne ni bebanu ,xaxxa ma nesto sam ja previse opustena .Sutra kod babe ,i na ctg,valjda me nece vag.pregledati .
Idem sad ,llaku noc i kissss

Facebook
Pređi na stranu: < ... 104 105 106 107 108 109 110 >
Nalazite se na strani 110 [25 poruka po stani]
Pređi na forum:
Pretraziti ovaj forum
Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi

(Obrisati sve cookies sa ovog sajta)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2010 PD9 Software