Roditelj Portal - Informativni portal za roditelje
Roditelj Portal - VestiBebaRoditelj Portal - Clanci
Roditelj Portal - ForumBebaRoditelj Portal - Kontakt
Nega Beba Beba Beba
  Roditelj Portal Web Sajt   | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika Jezik   
Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija )Twitter Facebook

Прилагођена претрага

Lepljiva Caskanje mama beba do 6 meseci
Pređi na stranu: < ... 92 93 94 95 96 97 98 >
Nalazite se na strani 98 [25 poruka po stani]
Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme
   DECA -> BebeFormat poruke

Estella
Poslato 9/9/2010 12:18 (#732738 - je odgovor na #714357)
Naslov: RE: Caskanje mama beba do 6 meseci

Expert

Poruka: 1523
1000500
Fiona, pa ni ja nisam mislila nista lose, ti nemas pojma koliko si mi postala draga

posalji status na Facebook  
Vrh stranice Dno stranice
drmiroslava
Poslato 9/9/2010 12:40 (#732741 - je odgovor na #732738)

Ekstremni Član

Poruka: 523
500
Snežo, i ja bih volela da se upoznam sa mamicama jer stvarno nemam društva u Bg-u . Pre godinu dana sam se preselila u Bg, a svo društvo mi je ostalo u NS-u i Kikindi . Naročito sam bila usamljena kad sam ostala trudna jer sam morala na bolovanje...jedino ko me je "od mojih" posećivao su 2 koleginice iz firme, ali ni to nije bilo često, a kako je trudnoća odmicala, posete su bile sve ređe. Jedino, da kažem društvo, mada ne mogu ni tako nazvati, su mm-ovi prijatelji, kumovi i rodbina, ali to nije to, a i kad mm nije tu, nema ni njih nikad . Imam sad Dunjicu, ali komunikacija sa njom nija baš uspešna-smeje mi se, guče (nekad sa osmehom, nekad sa negodovanjem, kao da hoće da mi kaže šta joj treba) i naravno plače kad joj nešto hitno treba. Imam jednu komšinicu, ona mi pomaže da Dunju okupam kad mm nije tu, ali ne mogu ženu stalno da maltretiram... I tako...ako je neka od vas raspoložena za druženje i kaficu, nek se javne. Mi smo na Banovom brdu .

malena89
Poslato 9/9/2010 16:57 (#732755 - je odgovor na #714357)
Naslov: Re: Caskanje mama beba do 6 meseci

Expert

Poruka: 1876
1000500100100100252525
evo i mene... andrej zaspao malopre... ja bila danas do opstine uzela izvod iz maticne knjige rodjenih jos samo da ga prijavim u sup i pocinjem sa skupljanjem dokumenata za roditeljski dodatak...
slazem se sa vama za susret forumasica... ja se secam kad je bilo organizovano 2009. godine susret i bilo je prelepo... steta sto nije organizovano nesto u medjuvremenu...

Januska
Poslato 9/9/2010 17:49 (#732759 - je odgovor na #732755)

Iskusan Član

Poruka: 55
2525
Cao drage mame,evo i mene,Kod nas je vreme bezveze,kisa je padala,nadam se da nece vise,pa da izadjemo malo
Fiona ,i kod mene je isti slucaj,meni je Sara spavala na rukama,morala sam da je ljuljkam,nosam i svasta nesto.
Zato sam rekla sebi-sa Janom tako nece biti,i ja sada kao i ti samo je stavim u krevetac,dam cucu i ima svoju cebu sa kojom spava i to je to
Ima i toga da je do deteta ali verujte u vecini slucajeva smo i mi same krive

maya-37
Poslato 9/9/2010 18:01 (#732761 - je odgovor na #714357)

Iskusan Član

Poruka: 78
252525
Kaonacno ,bas volim da se druzim sa vama al ovaj forum mi kidea zivce kad nece da se otvori .Procitam sta vi pisete al posle zboravim ko je sta rekao .I Teodora voli da gleda tv ,mi imamo vemiki tv palzma tako njoj to dojde kao boskop ,imamo dva sedista za auto tako da nam jedan sluzi za te svrhe gledanje tv-a i nosanje po kuci npr. kad perem sudove stavim je u to i onda nas dve zajedno raduckamo po kuhinji .Sutra idemo na vakcinu,i da pitam dr kako i koliko da je dohranjujem pojma nemam jel ispravno ovo sto ja sad radim(dajem joj po 100ml kad place posle sike,a to nije uvek, i 100ml uvece pre spavanja).Vidim dosta mamica se zali kako nemaju drustva ,uh sta ja da kazem... .Ovo tj komp mi je veza sa porodicom i prijateljima.
Teodora najcesce zaspe na siki,u svakom slucaju zaspe u mom narucju ali nije problem jer se lako i brzo uspava.
Baky hvala za kompliment ,sve su bebe preslatke ljubim vas sve

aneri
Poslato 9/9/2010 20:25 (#732773 - je odgovor na #714357)

Expert

Poruka: 2023
2000
Dobro vece mamice!
I Ksenija stalno gleda Tv,mada sam procitala da dete do dve god.ne sme da gleda ni u kakav ekran.
Mislim da je sad tehnika kvalitetnija i da nema bas mnogo zracenja.Mobilni telefon najvise zraci.
Mis mo se isetale danas jer je bilo divno vreme,pogotovo posle podne.Od sutra kisa ,ne znam kako cemo izdrzati u sobi,Ksenija je navikla da je stalno napolju.

Administrator
Poslato (#732774)
Naslov: Google Oglasi

Google Oglasi

Poruka: 1
10010010025

-----
Sena_bgd
Poslato 9/9/2010 20:33 (#732774 - je odgovor na #714357)

Elitni Član

Poruka: 969
5001001001001002525
Evo i nas...bili danas do zemnskog keja bilo je bas lepo vreme i posle nam je bio u poseti prijatelj on je svestenik,on nas je vencao i krstio Davida i imaju cetvoro dece))slazem se da je forum bas spor u poslednje vreme...nego da vas pitam,nosim ja veceras Davida i mazim ga po levoj ruci kod lakta i osetim da mu je kozica rapava na jednom mestu,odamh sam pomislila na ekcem ali sad citam i gledam slike kazu da je odmah javi izrazito crveni pecat,namazala sam mu jekoderm posle kupanja ali bas malo,nemam pojma da li je ekcem ili sta bi moglo da budem,pa se pitam da nije prasak za ves mada uvek stavimo duplo ispiranje i ne korisitmo omeksivac,da li ste imale slicno iskustvo...i bih volela da vas sve upoznam))mi nismo kakili i grcevi,tj.gasovi nas i dalje uzano muce i da novost je da kad prducne bas zasmrdi??!!!ljubimo vas

Facebook
Pređi na stranu: < ... 92 93 94 95 96 97 98 >
Nalazite se na strani 98 [25 poruka po stani]
Pređi na forum:
Pretraziti ovaj forum
Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi

(Obrisati sve cookies sa ovog sajta)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2010 PD9 Software