![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Roditelj Portal Web Sajt | Forumi | Kalendari | Statistika | Lista korisnika | Jezik |
| Prijavljeni ste kao gost. ( prijava | registracija ) |
|
Прилагођена претрага
|
Caskanje mama beba do 6 meseciPređi na stranu: < ... 92 93 94 95 96 97 98 > Nalazite se na strani 98 [25 poruka po stani] | Pregled prethodne teme :: Pregled sledece teme |
| DECA -> Bebe | Format poruke |
| Estella |
| ||
Expert Poruka: 1523 ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Fiona, pa ni ja nisam mislila nista lose, ti nemas pojma koliko si mi postala draga | ||
| |||
| drmiroslava |
| ||
Ekstremni Član Poruka: 523 ![]() Lokacija: Beograd | Snežo, i ja bih volela da se upoznam sa mamicama jer stvarno nemam društva u Bg-u | ||
| |||
| malena89 |
| ||
Expert Poruka: 1876 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | evo i mene... andrej zaspao malopre... ja bila danas do opstine uzela izvod iz maticne knjige rodjenih jos samo da ga prijavim u sup i pocinjem sa skupljanjem dokumenata za roditeljski dodatak... slazem se sa vama za susret forumasica... ja se secam kad je bilo organizovano 2009. godine susret i bilo je prelepo... steta sto nije organizovano nesto u medjuvremenu... | ||
| |||
| Januska |
| ||
Iskusan Član Poruka: 55 ![]() ![]() Lokacija: Loznica | Cao drage mame,evo i mene,Kod nas je vreme bezveze,kisa je padala,nadam se da nece vise,pa da izadjemo malo Fiona ,i kod mene je isti slucaj,meni je Sara spavala na rukama,morala sam da je ljuljkam,nosam i svasta nesto. Zato sam rekla sebi-sa Janom tako nece biti,i ja sada kao i ti samo je stavim u krevetac,dam cucu i ima svoju cebu sa kojom spava i to je to Ima i toga da je do deteta ali verujte u vecini slucajeva smo i mi same krive | ||
| |||
| maya-37 |
| ||
Iskusan Član Poruka: 78 ![]() ![]() ![]() Lokacija: Francuska | Kaonacno Teodora najcesce zaspe na siki,u svakom slucaju zaspe u mom narucju ali nije problem jer se lako i brzo uspava. Baky hvala za kompliment | ||
| |||
| aneri |
| ||
Expert Poruka: 2023 ![]() | Dobro vece mamice! I Ksenija stalno gleda Tv,mada sam procitala da dete do dve god.ne sme da gleda ni u kakav ekran. Mislim da je sad tehnika kvalitetnija i da nema bas mnogo zracenja.Mobilni telefon najvise zraci. Mis mo se isetale danas jer je bilo divno vreme,pogotovo posle podne.Od sutra kisa ,ne znam kako cemo izdrzati u sobi,Ksenija je navikla da je stalno napolju. | ||
| |||
| Administrator |
| ||
| Offline Google Oglasi Poruka: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
----- | ||
| |||
| Sena_bgd |
| ||
Elitni Član Poruka: 969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lokacija: Beograd | Evo i nas...bili danas do zemnskog keja bilo je bas lepo vreme i posle nam je bio u poseti prijatelj on je svestenik,on nas je vencao i krstio Davida i imaju cetvoro dece | ||
| |||
| |||
| Pređi na stranu: < ... 92 93 94 95 96 97 98 > Nalazite se na strani 98 [25 poruka po stani] |
| Pretraziti ovaj forum Pošalji E-mail-om link ka ovoj temi |
| (Obrisati sve cookies sa ovog sajta) | |
| Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2010 PD9 Software | |
![]() | |

Caskanje mama beba do 6 meseci