Expert
Poruka: 1361

| Drage mame, Interesuje me da li imate iskustva sa ovim napitkom za decu, moj sincic je za ova dana dok mu je trajao virus pojeo samo malo supe, keksa, i malo mleka.Razmisljam da mu to kupim da ga malo povratim, odnosno pise i da je za apetiti, pa eto reko da ga malo podstakenm da jede, da pocne.Malaksao mi je od t, kakva su vam iskustva s aovim?D anapomenem smao, postoje dve vrste , za oporavak nakon operacije, kod malignih oboljenja, a ovo sto ja pitam je nesto drugo, anmenjen je za decu s aoslabljenim apet.i nakon virusa, za oporavak. Hvala
Promenjeno od srecna mama 27/7/2010 19:41
|
 Elitni Član
Poruka: 809

| ako mislimo na isto, nutri drink je u stvari mleko sa dodatim vitaminima i mineralima...ali, tu su dodati i emulgatori i aroma (mislim da postoji nekoliko ukusa-cokolada, vanila, karamela...), tako da ti je moj savet da mu jedno krace vreme (par nedelja) dajes neki klasican vitaminski sirup...i on sadrzi nekih pomocnih supstanci, ali lek je lek...nemam mnogo poverenja u novije "cudotvorne napitke"...ipak je doza vitamina i minerala u njima minimalna, a tvom decaku je potrebno nesto sto ce brze da mu povrati apetit i snagu... |