Ja sam tako u bedaku! Oko 10h danas mi je snajka poslala poruku da su bebu (Miroslava) nocas iz Kikinde hitno prebacili u Novi Sad na intenzivu. Sinoc oko 7 kad je sisao,Milica je osetila da mu ubrzano kuca srce,ali je mislila da je to ok,ali posle pola sata su joj rekli da su ga stavili na infuziju i longacef i u inkubator,ali posto se stanje nije poboljsalo,u pola 1 nocas su ga hitno odvezli u NS. Brat i snajka su van sebe,a i ja. Saznali su danas tek oko 11h da ima bakteriju u plucima,da bi u 13h moj brat cuo da i u krvi ima bakt-u prevodu sepsa na pomolu! Uzas. Sutra Milicu otpustaju iz bolnice i idu u NS da bude sa bebicom. Bas mi je tesko...uz to sutra idemo u Tirsovu na pregled,a u petak ide Boka na operaciju. Sve me je stiglo...
Inače Boka puzi po kući, ne možeš se od nje otarasiti

. Ostavim je u sobi i krenem ka kuhinji i samo čijem meee i tap tap evo ti nje. Počela je i na noge da se diže pa je danas sa nogu pala na glavu, sreća na sunđeraste puzlepa je dobro prošlo. Juče sam podnela papire za produženje porodiljskog i tako. Sutra i prekosutra Dunja neće ići u vrtić jer tamo vladaju stomačni virus, konjuktivitis i ko zna šta još pa da ne prenese nešto boki, ne daj bože sad pred operaciju. Ja vas redovno čitam, ali eto jedva stigoh nešto da nakucam pa odoh u krevu jer u 5h ustajemo sutra...
Mislite na nas ovih par dana. U petak Boki skidaju mladež