I meni sada nije jasno.......jel je to zamišljeno da funkcioniše ovako:
ja ću da uzmem fiskalni račun na kome pored hrane i pelena ima još i mesa, kupusa, toalet papira.....itd i tako bliže.......onda ću da šipčim sa tim računom negde sat i po u jednom pravcu, i promenim 2-3 autobusa (potrošim za kartu od 240-360 din!!!!!!) onda čekam u nekom redu 3-4 sata, na mrazu, kiši ili na +40!!!!! zavisno od godišnjeg doba (a za to vreme će valjda deca sama da se čuvaju ili ću da molim rodbinu da priskače upomoć ili platim bebi siterku još 1500-2000 din!!!!!!) i onda će neki nadrndani službenik da mi krajnje entuzijazmatično pocrtava artikle, sabira zbir i prepračunava pdv (mogu misliti kako će biti oduševljen da traži pampers, mleko i kašice među salamom i rotkvicama!!!!!) i onda ću ja da ućarim eventualno 200-300 din!!!!!!-ne zaboravite da je za tu sumu potrebno da potrošite između 4000-6000 dinara na ove artikle na koje se vraća pdv što znači da ta cifra može biti i manja (ev. veća ako baš skupljate više računa, i nijedan ne izgubite......-pa onda zamislite još ljubaznijeg službenika koji je dobio tuce vaših računa za obračun?!) .......
Znači sveopšta ušteda:
10-tak izgubljenih sati i saldo od 0 dinara zarade do minus 2000 dinara u novčaniku ako plaćate bebi siterku!!!!!!
A ja naivno mislila kako će prodavci u stvari direktno da pojeftine sve artikle na koje se ne plaća pdv.........i sve lepo i jednostavno!!!!!! E......, gde ja živim??????.....