|
Cao Tanja, evo me!!! Najzad nadjoh malo vremena jer je haos ovih dana! Ako smo mi kod kuce, onda je neko kod nas, i mogu ti reci bas mi treba mira! Znam da je bolje da mi misli budu preokupirane, ali meni ova svadba bas pravi pritisak! Kako je tebi bilo? Da, svadbu pravimo 2x :) :(! Jednom za matorce, u petak, i jednom za drustvo, u nedelju :)! Obe pocinju u 6 popodne, tako da bar ceo dan necu biti na nogama. Nesto sam bas nervozna kad pomislim na to! Prolazi mi kroz glavu svasta, uvek najgori moguci scenarijo :(, da li cu biti ok, kako ce to sve proci i tako... Nocas sam grozno spavala. Prvi put sam imala grc u nozi, a citam ovde da se dogadja. Uzasno mi je bilo, a sad imam upalu lista na nozi koliko je to bilo jako... I opet sam se tripovala sinoc o pitanjima, kakva cu majka biti, da li cu znati da budem majka i jos puno, puno toga, tako da sam ti danas ko ispumpan balon :(! NS uopste nije daleko i nadam se da cemo se nekom prilikom sresti! Ljubim te, odoh sad da pecem ribu posto danas postimoo :)
|