Citat:Uros i Aleksa - 10/7/2007 07:34 Testiranje je problem samo za roditelje, deca i ne znaju da su testirana. Testovi se rade kroz pricu i igru. Sto se toga tice, bitno je da se deca razvrstaju po kategorijama, da bi ucitelji znali kako da rade sa kojim detetom. Jako me je iznervirao komentar za uciteljicu, i to pricanje ko je kakav. Zasto se opterecujete uciteljem, za dobro dete nema loseg ucitelja, ono koje hoce da radi kod svakog ce dobro proci. Ja sam uciteljica i radim u skoli i znam koliko se polomim oko tudje dece i na kraju nas nazivaju svakako. Mislim da je ruzno komentarisati bilo koga na taj nacin, zamislite da to rade vama. Ja ovo sada vidim gde li sam bila , slazem se Urose sa tobom u potpunosti imali smo (tj. ja i mm) frku oko tog testiranja jaku, e sada to je iza nas , e sada to razvrstavanje u kategorije mi je malo bezveze iskreno, mi smo u tom nekom boljem i jacem da kazem odeljenju , nervira me sto se od dece ocekuje da budu mali genijalci, evo primer Nikola moj je odlican ali ima fazu kada cuje ali zaboravi posle 2 sek. da mu je receno da nesto to uradi, e sada uciteljica (koju inace jako volimo) je to primetila, pozvala me i dogovorili se da ako misli da ima neki problem ode na razgovor kod decijeg psihologa u skoli, otisao on cak je i psiholog bila na chasu pratila ga i NISTA , ja sam u startu naravno znala da je je sve ok jer ne moze dete u prvom razredu biti prisutan 100% tu, mora malo odlutati mislim da je to sasvim normalno jer su oni jos uvek u nekom svom svetu, eto to neko razvrstavanje i ocekivanja tolika od djaka prvaka me malo nerviraju. A da ne govorim sta sam ja radila u prvom a sta oni rade , ali valjda je to sve normalno
|