|
[QUOTE]lillyblue - 11/9/2010 21:08 Inestvarno. da neko ima 30 god, fakultet(mada, 'ajd, u danasnje vreme ne znaci da su svi koji su zavrsili fakultete i nuzno obrazovani), ima ih toliko koji su ostali hendikepirani za neke zivotne vrednosti. fakultet ne sprema ljude za zivot i brak, to je nesto sto se dobija u porodicnom okrilju. Moja poznanica je imala problema sa takvim tipom, ustvari ne bas toliko nasrtljivim,ali sve u svemu, covek je bio normalan, onda odjednom postao nenormalan, ali je zapao u duboke probleme, kockao se i upao u ogromne dugove.Sve je to rezultiralo raskolom u porodici, jer je postao nesnosljiv.Ali u tom slucaju je ta kocka bila "jabuka razdora", ali ovo....Mozda je pronasao drugu....Iskreno, ne radim ovo, niti verujem da bilo ko drugi radi da bis e bavio tumacnjeme likova, ali ako stvarno hoces pomoc, poseti nekog treceg, neko ko je neutralan DA TEBI U OVOM TRENEUTKU POMOGNE,u pocetku sam mislila da je dobro da se posavetujete grupno sa nekim, neko bi vam mozda dao neki pamet savet,neko strucan...Ali, nakon svega,u ovoj situaciji ne, ako je to druga strana njegove licnosti, tu nema pomoci, ako je nesto trenutno , neka faza, nesto sto ga je dovelo do toga, onda mozda i moze nesto da se uradi, ali.....po mom nekom misljenju, treba vremena i vremena, i nacina, a e sad koji je pravi nacin, ako takav nije bio, zasto je posato, a mozda ga ni ti nisi umela sagledati pravim ocima..Bog te pita, sve u svemu, moje je neko misljenje da je razlaz najbolji.Barem ja ne bih presla preko vredjanja...
|