|
Nisam sama!!!!!!!!!!!!
verujte mi,toliko sam htela da vam se pozalim ali me je bilo sramota !!! Vi me razumete i zasto ,sad vidim, na neki nacin mi je odmah lakse!! Ja odlepljujem zene, skrenucu zbog te uzasne faze!!! Ovo ako prezivim sve cu !! isti problem imam sa Markom, ovde imam jednu veoma dobru prijateljicu sa kojom o tome mogu otvoreno da pricam,bez da me bude sramota, savetujemo se itd.... Njena cerkica ima 2 godine, i kad se Marko i ona vide to je sreca do neba prvih 3 minuta e onda pocinje svako od njih da luduje, da je to postalo nenormalno vise! Mi ne mozemo na miru da popijemo kafu, a da neko od njih dvoje ne zaplace, da se ne zali, da kmeci, da dreci, da otima.................. ZNAM da je to faza, vidim i po vasim pricama, ali opet oovo stvarno treba preziveti! jos nisam cula da je neko dete ovaj period zaobisao! svi se zale kad im dete napuni 2 godine, krece mini pubertet !!! to su mi i u vrticu rekli, da su najgore godine od 2-5 i pubertet moj Marko ima obicaj i da udari i da pocupa, i da gurne, ma sve sto ne valja samo da dobije sve igracke.iako nisu sve bas njegove.ma znate o cemu pricam.Sa mladjom decom ne moze nikako!!!! nekad se i psihicki unapred pripremam kad idem kod prijateljice, znam vec sta me ceka!uzas! ali i ta cerkica od prijateljice je isto takva! tako da nam je haos! ali meni nije mnogo pomogao vrtic, napravio je samo jos gore!!!!to je moje iskustvo! evo npr.danas ,bila sam sa njim u setnji, sreli smo prijateljicu sa cerkicom,oboje se obradovali, poceli se igrati, i posle 5 sekundi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa popichili se zbog balona, marko je poceo vuci za kosu,ona vristi, kao da smo iz sume pobegli,svi se okrecu a jaaaaaa onda sam ga jednostavno uzela "odvukla"kuci i rekla sad neces napolje vise ni izaci jer ne znas da se ponasas! i nisam mu uopste vise dala ni u dvoriste ni nigde, valjda ce skontati
|