|
svratila sam ovde samo da vas sve pozdravim i porucim da budete hrabre i istrajne da ne pokleknete nijednog momenta zbog njih tj muskaraca tj vasih bivsih muzeva vec da istrajete i budete jake zbog svoje dece. vi ste carice i kraljice ,lavice i zato glave gore,koracajte sa samopouzdanjem i to sto ste razvedene treba samo da bude orden hrabrosti jer ni u braku nije lako odgajati decu ,a kamoli same. pisem vam sve ovo ,jer je moja majka postala samohraqna sa mojih sest godina,resila se budale i odlucila da sama sebe,a prvenmstveno mene vodi kroz zivot,postedela me svih svadja i ostalih sranja koje nisam a mogla sam gledati,pruzila mi puno ljubavi,sve tj koliko god je mogla,radila i dan i noc da ja imam,trudila se maksimalno da mi bude i otac i majka,borila se ko tigrica,grebala i rukam a i nogama gde je stigla,mucila se,dolazila mrtva umorna s posla,plakala nekad u tisini misleci da ja to neznam i necujem,ali uspela je,odgajila me je,pravilno vaspitala,iskolovala,udala....danas sam ja zahvaljujuci njoj normalna zena,zdrava,prava,skromna,ne halapljiva,cenim male stvari i znam kako je i imati i nemati,jednom recju napravila je d mene coveka sto je i htela. zato vam skidam kape i verujem da cete uspeti sve u tome da jednog dana deca budu ponosna na vas i da zahvaljujuci vama budu ljudi na mestu. puno srece vam zelim i neka vam primer moje majke,a takvih ima na hiljade... bude naravoucenije sve se moze kad se hoce pogotovo kad su deca u pitanju...i samo majke su zasluzne i odgovorne za njih ...nekaze se dzabe u narodu...otac ko kolac...mog sam( bog da mu dusu prosti) kao oca samo u pogledu tog kolca poznavala...i sta mi fali i bez njega odrasla sam i hvala bogu normalna sam,imam svoju porodicu i sto je najbitnije tu srecu koju mi je on davno kao detetu oduzeo tj pokusao da oduzme pronasla sam i prepoznala mnogo kasnije danas kad imam svoju decu...
|