|
Tasha, nemoj da budes negativna i padas u depresiju. Nema nikakvih predrasuda osim da mora da se desi! Vidi moju situaciju posle 8 meseci ovde u kafancetu, ja sam u 02.februara promenula radno mesto (ista firma, drugi sektor) a je stigla 05. Sama promena radnog mesta, iako je lepse od prethodnog je stres i odmah sam taj mesec otpisala .... u medjuvremenu sestra od ujaka (19god) dobije dijagnozu kancer limfnih cvorova, pa tata dobije poziv za operaciju srca (2 bajpasa) ... ja ubedjena da nema nista, a posto su mi ciklusi neuredni ne znam tacno ni kada da ocekujem i otprilike kada sam mislila da treba da dodje uradim test i nista, upisem na ticker "cekajuci vesticu 9 put" i posle 4 dana ona ne stize uradim jos jedan test kad ono tek-tek vidnljiva druga crtica, ma uopste nisam verovala, i mm sam ubedila da to nije nista ali odem posle posla da uradim betaHCG kad ono 92! Nismo nikome rekli 2-3 nedelje, jer je tako uvek bilo tuzno, najvise zbog te sestre da mi uopste nije bilo do toga da delim svoju srecu sa njima... Zato glavu gore, i veruj u ono najlepse!!!!:-* :-* :-* Eh da, i kada se desi PAZITE SE. Poso sam se ja osecala savim isto kao i pre trudnoce, nastavila sam istim tempom, uz strasan stres zbog svih tih bolesti, a u medjuvremenu je i bakino stanje postalo jako lose, prokrvarila sam u 7 pa opet u 9 nedelji.
|