Obaveštenja

Icon
Error

: T3 - 1. april 2010 11:50:44(UTC)
i nina je imala mini casove tj predavanje iz ekologije u vrticu..pustali su im fil i ucili ih kako se neguje,odrzava i cuva priroda..nekad i onma mene zna da opomene da ne bacim pikavac ili papiric kojekuda vec da potrazim prvu kantu za otpatke..
dobro je savladala teoriju iste koliko vidim ,a sto je jos vaznije i cime sam i vise nego zadovoljna je da sve nacine na koje su ioh ucili da sacuvaju cistu prirodu koliko je to moguce kad god joj se ukaze prilika i primenjuje..

: Mirche - 15. maj 2009 13:02:54(UTC)
Pavle nije vise predskolac ali mislim da vrlo dobro shvata znacaj ekologije. Imamo knjigu "101 nacin da spasemo zemlju" koja objasnjava kako su ljudi spasili kitove i kako oni nama sada pomazu da mi spasemo u stvari sami sebe. Jako interesantna i korisna knjiga i od kada smo je procitali on reciklira, pokusava da stedi energiju itd...nista toliko konktetno ali je bitno da misli o tome.
U stvari, mi roditelji treba prvi da se ponasamo i ucimo decu "ekologiji" jer samo tako i oni postaju svesni znacaja i neminovnosti ocuvanja nase okoline i nas samih pa ce, nadam se, i oni da slede nase postupke i razmisljanja.
Na kraju krajeva, ako nasa generacija ne spase ovu zemlju od daljnjeg propadanja oni ce biti prinudjeni da to urade ako zele da njihova deca imaju buducnost.

: aacim - 28. april 2009 14:31:50(UTC)
Moje dete ima sekciju iz ekologije u DRŽAVNOM vrtiću. Tako da je na Super natural -festivalu bila skroz na svom terenu. Mene šta je oduševilo bili su kolaži od kesa, naime uzmete kesu u boji dete izreže u željenom obliku pa na podlogu, opet od kesa ispeglate slučicu(između kese i pegle staviti papir od štampača ili sl.). Rezultat je super.. A ove silne kese kojima se rasipaju lokalne samoposluge imaju neku korist...
PS NARAVNO da nije za samostalnu dečuju upotrebu..
glacanjevesa

Powered by YAF | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
Stranica je nastala za 0.022 sekundi.
Posetite novi web portal TRUDNOCA.COM Sve sto treba da znate o trudnoci i roditeljstvu na jednom mestu
Pitanja i Odgovori