|
Kololoca,mozda ja mogu da ti odgovorim. Sa mnom u sobi je bila zenica koju su porodili posle mene i to spinalnim CR.Bila je pricljivija od mene (ja sam porodjena hitnim carskim totalna anestezija) i secam se da je pitala kad ce poceti da oseca noge. Odlicno se osecala za razliku od mene koja sam celu tu noc cutala i prespavala.Mene su porodili u 19;25 a nju u 20;00. 2 dan su nas digli iz kreveta kad su nam i skinuli kateter,nistaa se nisu drugacije ophodili,i bilo im je isto carski totalna ili spinal. Jedino ti ja mogu reci da je ona nekako lakse ustala i bolje hodala od mene.Bila je pokretljivija.E sad da li to ima veze zbog same operacije ili do osobe nemam pojma.Meni je nekako bilo nezgodno da se skroz ispravim pa sam prva 3 dana isla malo pogrbljena.1 dan smo dobile da pijemo samo caj i dobijale smo infuziju u potrebne lekove. 2 dan je stigao keks sa cajem.Ja nisam bila gladna i imala sam slab apetit.# dana smo normalno imale obroke. U petak porodjene uvece a u ponedeljak su nju vec pustili kuci.Meni je to bilo prerano al opet je lepse kod kuce nego u porodilistu. Mene su pustili tek u sredu ali zbog sranja sto su mi napravili tek smo u cetvrtak otisli kuci jer su se cekali rezultati aspiracije zeluca kod moje bebe jer sam porodjena posle 36 sati od pucanja vodenjaka. Eto to je ukratko o oporavku.
|