|
Dobro jutro zenske! Kod nas je osvanuo predivan suncani dan i nadam se da cemo ga lepo iskoristiti! Ovaj moj mis mali me je probudio jos u pola sedam i kad sam videla da nema nista od daljeg spavanja, bacila sam se na jutarnje aktivnosti. Ali, mali se predomislio i sad je zaspao a meni sve zao da spavam kad je tako lep dan. Kod mene nema nista novo, tegobe su i dalje tu ali ih malo uspesnije ignorisem. U ponedeljak idem da radim TORCH, a 13.04. mi je zakazan ekspertni UZ i double test. Magi, moja kuma je do pre dve nedelje imala ooooooogroman stomak i Ivan je stalno vikao beeeeeba, beeeeba. Danas im idemo u posetu i bas me interesuje kako ce da reaguje na bebu. Simona, Hippi :-* ! Vreme zaista leti. Jos malo pa cete da se mazukate sa svojim bebama! Termini su vam super! Stiglo je prolece, a odmah ce i leto pa cete moci da uzivate u dugim setnjama i sa tako malim bebama. Mada, kada se malo bolje prisetim, i mi smo se jako puno setali bez obzira sto je Ivan jesenje dete. Ja sam se bas nadala da cu imati i jedno prolecno dete, ali ko zna zasto je ovako ispalo. Vazno je samo da sada sve bude ok. Inace, ja cu izgleda poceti da verujem u horoskop, sudbinu ili sta vec. Nesto sto me je u pocetku fasciniralo, sada me pomalo plasi . Naime, mm ima kolegu koji ima zenu i dvoje dece, sina od 4,5 i cerku od 2,5 godine. Ta zena i ja slavimo rodjendan istog dana, sinove smo rodile na isti dan, a sada mi je termin tacno na rodjendan njihove cerke !!! A i muzevi nam slave rodjendan u razmaku od pet dana!!! Ne znam da li je slucajnost, ali ovo nisu jedine stvari u nasim zivotima koje se poklapaju. Zivimo na slican nacin, imamo slicne probleme, stil zivota, planove za buducnost... Uh, bas sam se raspisala. Pozdravljam sve, zelim vam sto manje tegoba i da uzivate u ovom lepom vikendu!
|