|
ja cu da navedem sta smo mi dosada probali i jeli,pa kome nije bilo dosta cudjenja (ako nas jelovnik smatra da je za isto) nek se slobodno jos pride iscudjava...:):):) ne smeta mi ni najmanje niti cudjenje niti komentar u bilo kom stilu i kontekstu dat:) samo ozvolite cudite se i komentarisite.. drago mi je da imamo materijala da vam damo za to:) povrce (sargarepa,zelen,krompir,celer,paskanat,blitva,karfiol,tikvica,kelj,keleraba,patlidzan,paradajz,krastavac,brokoli,papriku.,grasak,boraniju,spanac ...) voce(ananas,banana,jabuka,visnja,kruska,sljiva,breskva,kajsija,dinja,lubenica ...)dakle skoro sve sem jagode,maline,borovnice,grozdja... od zitarica i pahuljica tj hrane u kutijama 7 corn koji obozava,medolino,frutolino,cokolino,karamelino,jabuka i vanila ,jabuka i cimet,pirinac,kukuruz... palentu,griz,plazmu,testeninu,jogurt,pavlaku,kiselo mleko,vajkrem,krem sir,mileram,kajmak,vocne jogurte ,zumance..tikvu... od mesa pilecu dzigericu,batak,karabatak,krilo,pilece belo,curetinu i teletinu... od grickalica i slatkisa....eurokrem,sladoled :)flipsi sa sirom,gugi:)zele zeku,jafu,vafl napolitanke sa mlecnim punjenjem:),kroasan.... sokove i vodu ..od mleka kravicu ,bebelac i nan... nemogu sad bas svega da se setim..ali mislim da je dosta...:) nekazem da sve ovo jedemo redovno ,ali vecinu stvari smo za razliku od vase dece makar probali:::::::))))))))))))))))))))))))))))) i da uskoro su nam virsla i pasteta kao i jos par namirnica koje planiram a koje zasada ostavljam kao misteriju na meniju...pa ko je gladan izvolte:) posle ovog spiska i posta slobodno me proglasite ludom ne smeta mi:)
|