Cao drugari, eto mene i danas nema, trudim se da ne budem neprestano u kuci, jer tad jedem neograniceno. Inace sutra kontrola yupiii. Samo mi je zao sto mi nece raditi >UZ. Lance nemoj se molim te ljutiti. Naravno da ovde delimo sve, ali sta mi mozemo preko slike tebi da kazemo, Hocu samo da ti kazem da je najbolje da za sve sto sumnjas pitas lekare, naravno i nas ovde, ali da se ne oslanjaj na nase misljenje u vezi sa tim. Evo sta se meni juce desilo, sretnem poznanicu inace je med sestra i ima vec dvoje, trece za neki dan, i pita me da li pijem nesto od lekova, ja kazem ne samo mamavit i to kad se setim i ona ladno meni pocne da preporucuje neke lekove, sta reci, ja u cudu. Mislim otkud ona zna, kakvi bre lekovi. Pa nisam ni moju majku poslusala sto mi je rekla da pijem sumece kalcijum, a ne neko u prolazu da mi prepisuje lekove za krvnu sliku (a nije me ni pitala da li mi je krv uredu) i tako jos svasta mi je rekla. ZAMISLITE. Ja nikada nista ne bih popila,a da mi to lekar nije rekao, pogotovo sad za prvo, nemam pojma ni o cemu, a ne o lekovima. Ne podcenjujem ja ovde nicije misljenje ne zelim da me poresno razumete, ali ti si nam tako napisala "ja bih da postavim sliku pa da mi vi kazete".
Dorothy blago tebi, mislim da se ipak i genetika brine o tome,i ja se mazem od prvog dana, ali slabo vodu pijem, a o celulitu da ni ne pricam. vec sam smislila kako cu se boriti s njim kasnije. Nadam se da cu uspeti.
joj Ledi nasmeja se za tvoju sveki, i mopja nije bolja ide mi na zivce sve vise, dans sam se razbesnela na nju, da su mi suze od besa krenule, ali sam se smirila i nasla kontra njoj resenje. E i ona je panicarka katastrofa i ne podnosim to i ona to znam, tako da se kontrolise koliko toliko... Odmah su joj crne misli u glavi, optercena zena. Ne zna brate da se opusti i uziva, ma klasicna seljanka, ne vredi nervirati se zbog nje, ali kadf je to jace, a inace ona sve radi dobronamerno, a to SSSMMMAAARRRAAAAAA...
Saky pa ne znam, moj tiker se slaze u potpunosti sa dr proracunom, oni to racunaju vrlo cudno, ne po datumu nego po nedeljama, a meni je danas 31,3 a u ponedeljak 32, a od trideset druge je osmi, ma nemam pojma... :) Super ste imali dogovor oko imena, pa lepo je i Milan, bas nezno i milo. Sto kazes bolje nego Zvezdan :)
lance ja bih volela da mi muz bude tu na porodjaju, ali se plasim da mu se sve to ne zgadi, ipak su oni po tom pitanju katastrofa, sve shvate bukvalno. Ima tu dosta krvi, ne znam, razmisljala sam o tome i bojim se samo da mi ne narusi kasnije intimu, inace o tome bas niko nista ne govori da li na to utice. mada i to je individualno. Eto meni je vec mm ukinuo sex da ne povredi bebu, a ja poludela, verujte mi. Jeste i meni nelagodno, ali ne bas toliko, zelja je jaca od toga... Pokusavam da razgovaram sa njim o tome, ali bezuspesno, a kad uspem, iako je njemu jasno da ne moze da se povredi to je jace od njega. Verovatno mu je sama pomisao sex i beba pa sve to kad povezes nekako neprijatno. A on je toliko dobar prema meni, i toliko me pazi i ugadja da ne mogu ni posteno da se naljutim na njega. E sad moj zakljucak, zbog neredovnog sexa verovatno imam toliku zelju za slatkisima, nesvesno...
Sanjas mogla bi i meni pp da posaljes kako da stavim slike.ako te ne mrzi. :)
Ako imam slovne greske oprostite, zabolela me ledja ne mogu da citam ponovo i trazim gresku... Laku noc i ljubim vas...
|